Sparanghel aburit cu unt de Cardamom
Sparanghelul aburit cu unt de Cardamom ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru $1.64 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 184 calorii, 4G de proteine, și 17g de grăsime. Această rețetă servește 6. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână sare, unt, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Sparanghel Aburit Cu Unt De Lamaie, Sparanghel Aburit Cu Unt De Migdale, și Sparanghel Aburit Cu Unt De Migdale.
Instrucțiuni
Prăjiți păstăile de cardamom într-o tigaie grea timp de aproximativ 5 minute la foc mic, agitând tigaia din când în când până când cardamomul este foarte parfumat.
Adăugați uleiul de măsline și untul și încălziți încet pentru a infuza uleiul și untul cu aroma de cardamom timp de aproximativ 10 până la 15 minute în timp ce sparanghelul se gătește.
Clătiți tulpinile de sparanghel și aranjați-le într-o farfurie rezistentă la căldură, cum ar fi o tigaie pentru plăcintă sau quiche, sau într-un coș cu aburi. (Dacă folosiți bambus, tapetați coșul cu o bucată de pergament sau hârtie de ceară.)
Umpleți o oală mare sau un wok cu câțiva centimetri de apă și încălziți până la fierbere. Dacă folosiți o farfurie, așezați-o pe o cutie de ton cu partea superioară și inferioară îndepărtată. Sau, setați coșul cu aburi în wok. Aburiți sparanghelul 5 până la 6 minute sau până când este fraged.
Scoateți și aranjați pe o farfurie de servire.
Se toarnă untul de cardamom și se presară sarea peste sparanghel și se servește.