Spanolatkes

Spanolatkes
Spanolatkes este un vegetarian farfurie. Această rețetă face 12 porții cu 100 calorii, 5g de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru 64 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați praz, spanac, scallions și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este solid. Încercați Latkes De Spanac, Feta Și Cartofi (Spanolatkes) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți 1 1/2 linguri ulei vegetal într-o tigaie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Adăugați spanacul și gătiți până se ofilesc, 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
3
Transferați într-o strecurătoare setată într-un bol mare; la frigider până la rece, aproximativ 15 minute. Stoarceți orice exces de umiditate; puneți spanacul deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
4
Între timp, încălziți restul de 1 1/2 linguri de ulei vegetal într-o tigaie la foc mediu-mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Adăugați prazul, presărați cu 1/2 linguriță de sare și gătiți până la moale, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
6
Adăugați scallions și gătiți încă 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
7
Lasă să se răcească.
8
Curățați cartofii și grătarul pe găurile mari ale unei răzătoare de cutie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie RăzătoareCutie Răzătoare
9
Transferați într-un prosop de bucătărie curat, adunați-vă într-o pungă și răsuciți închis, apoi strângeți peste chiuvetă pentru a îndepărta cât mai mult lichid posibil.
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
10
Transferați într-un castron mare; adăugați amestecul de praz-scallion, spanac, ouă, făină, mărar, feta, 1 linguriță sare și 1/4 linguriță piper și amestecați cu mâinile până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
O Salată Amestecată Frunze, Spălate și UscateO Salată Amestecată Frunze, Spălate și Uscate
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
11
Încălziți ulei vegetal de 1/2 inch într-o tigaie mare la foc mediu-mare până când un termometru prăjit înregistrează 350 de grade F. lucrând în loturi, scoateți aproximativ 2 linguri de amestec de cartofi în tigaie pentru fiecare latke și aplatizați cu o spatulă; se prăjește până se rumenesc și se fierbe, 1 până la 2 minute pe parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
12
Scurgeți pe prosoape de hârtie. (Întoarceți uleiul la 350 de grade F între loturi.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
13
Serviți cu tzatziki.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TzatzikiTzatziki
14
Fotografie realizată de Con Poulos
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții12
Scor De Sănătate23
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista