Spanikopita
Spanikopita ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care il cautati. Pentru $1.3 pe portie, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 209 calorii, 6g de proteine, și 18g de grăsime. Această rețetă servește 20. Această rețetă este plăcută de 3 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați nuci de pin, usturoi prăjit, brânză de capră și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Spanikopita, Skillet Spanikopita {+giveaway}, și Spanikopita Plăcinte De Mână pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Tăiați phyllo în moduri pe jumătate lungi și acoperiți cu un prosop de hârtie umed.
Amestecați bine brânza de capră, nucile de pin, rozmarinul, pătrunjelul și usturoiul. Condimentează cu sare și piper, după gust.
Periați bucata de phyllo cu unt și întindeți căi lungi în fața dvs.
Așezați 1 lingură de amestec de brânză la capătul cel mai apropiat de dvs., pliați în moduri pe jumătate lungi. Începe pliere în triunghi periaj cu unt după fiecare ori. Repetați cu restul de aluat și coaceți pe o tavă de foaie neagră într-un cuptor preîncălzit la 400 de grade timp de 10 până la 12 minute.