Spanakopita Dip
Rețeta Spanakopita Dip ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 2 ore și 10 minute. Această rețetă face 10 porții cu 167 calorii, 4G de proteine, și 16g de grăsime fiecare. Pentru $1.12 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână usturoi, brânză feta, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest hor d ' oeuvre. Super Bowl va fi și mai special cu această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este bun. Încercați Alesyasky, Alesyasky, și Alesyasky pentru rețete similare.
Instrucțiuni
În cuptorul olandez de 4 până la 5 litri, topiți untul la foc mediu. Gatiti usturoiul in unt 1 minut.
Adăugați spanac; se presara cu sare. Gatiti 1-2 minute sau doar pana cand spanacul este ofilit.
Scurgeți spanacul; strângeți uscat.
În robotul de bucătărie, puneți amestecul de spanac, smântână, cremă de brânză, brânză feta, mărar și 1 linguriță de coajă de lămâie. Capac; proces cu impulsuri on-and-off până la omogenizare, răzuire castron o dată. În castron de servire, lingura amestec de spanac. Capac; frigider 2 ore pentru a amesteca arome. Se acoperă cu nuci de pin, ceapă verde și coajă suplimentară de lămâie.
Se servește cu chipsuri de pita.