Spanakopita Cu Brânză Elvețiană Și Ricotta De Casă

Spanakopita Cu Brânză Elvețiană Și Ricotta De Casă
Rețeta Spanakopita cu brânză elvețiană și Ricotta de casă ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 20 minute. Această garnitură are 254 calorii, 8g de proteine, și 14g de grăsime pe porție. Această rețetă vegetariană servește 8 și costă $1.18 pe portie. Această rețetă este plăcută de 8 gurmanzi și bucătari. Un amestec de smog elvețian, suc de lămâie, brânză feta și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este bun. Încercați Caserola Swiss Chard Spanakopita, Omletă Ricottan cu Bietă Elvețiană, și Paste Ricottan și Chard elvețian pentru rețete similare.
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții8
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista