Spanacul Campbell și Mini-calzonele Feta
Campbell spanac și Feta Mini-Calzones ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care il cautati. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 14g de grăsime, și un total de 197 calorii. Această rețetă vegetariană servește 16 și costă 56 de cenți pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, spanac, piper măcinat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 35 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este destul de bun. Încercați Mini spanac și Feta Quiches, Mini Frittata la cuptor cu Feta, spanac, ardei roșu prăjit și mărar, și Mini Frittata la cuptor cu rosii si spanac, busuioc proaspat si Feta pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 400 de grade F.
Încălziți uleiul într-o tigaie de 10 inci la foc mediu.
Adăugați ceapa și gătiți până se înmoaie.
Adăugați spanacul și gătiți timp de 3 minute.
Scoateți tigaia de pe foc. Se amestecă brânza și piperul negru.
Lăsați amestecul să se răcească la temperatura camerei.
Desfaceți foaia de patiserie pe o suprafață ușor făinată.
Rotiți foaia de patiserie într-un pătrat de 12 inci.
Tăiați în pătrate de 16 (3 inci).
Periați marginile pătratelor cu apă.
Așezați aproximativ 1 lingură de amestec de spanac în centrul fiecărui pătrat. Îndoiți patiseria peste umplutură pentru a forma triunghiuri. Apăsați marginile pentru a sigila.
Așezați produsele de patiserie umplute pe o foaie de copt.
Coaceți timp de 15 minute sau până când produsele de patiserie se rumenesc.
Scoateți produsele de patiserie de pe foaia de copt și lăsați să se răcească pe rafturile de sârmă timp de 10 minute.