Spanac și nucă de cocos Dal

Spanac și nucă de cocos Dal
Spanac și nucă de cocos Dal este un fără gluten și vegan felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 2,19 USD pe porție. O porție conține 579 calorii, 30g de proteine, și 23g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 67 de gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați coriandru măcinat, lapte de cocos, ghimbir măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma laptele de cocos, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Lapte De Cocos ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 99%. Acest scor este grozav. Rețete similare includ Spanac De Nucă De Cocos Condimentat, Spanac Cu Cremă De Nucă De Cocos, și spanac cu cremă de nucă de cocos.

Instrucțiuni

1
Clătiți lintea foarte bine sub apă curgătoare rece, apoi adăugați într-o oală mare pe bază de greutate, cu toate ingredientele, bateți spanacul, coriandrul și piperul. Se aduce la fierbere, se reduce la foc mic, se acoperă și se fierbe timp de 15 minute, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
LinteLinte
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați spanacul și gătiți încă 5-10 minute sau până când lintea este moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LinteLinte
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
3
Adăugați coriandrul și amestecați. Puteți adăuga un pic mai mult stoc sau apă, dacă simțiți că are nevoie de ea. Apoi condimentează cu piper negru și servește.Note: îmi spăl spanacul, apoi îl ofilesc într-o strecurătoare turnând peste el un kettleful de apă clocotită, apoi îl reîmprospătez cu apă rece, scot cât mai multă apă din el și apoi îl toacă. De asemenea, puteți folosi spanac congelat și coriandru în această rețetă. Dacă folosesc congelat, tind să arunc aproximativ 3 sau 4 mănunchiuri mici de spanac și 2 sau 3 cuburi de coriandru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spanac CongelatSpanac Congelat
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate98
Revista