Spanac și nucă de cocos Dal
Spanac și nucă de cocos Dal este un fără gluten și vegan felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 2,19 USD pe porție. O porție conține 579 calorii, 30g de proteine, și 23g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 67 de gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați coriandru măcinat, lapte de cocos, ghimbir măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma laptele de cocos, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Lapte De Cocos ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 99%. Acest scor este grozav. Rețete similare includ Spanac De Nucă De Cocos Condimentat, Spanac Cu Cremă De Nucă De Cocos, și spanac cu cremă de nucă de cocos.
Instrucțiuni
Clătiți lintea foarte bine sub apă curgătoare rece, apoi adăugați într-o oală mare pe bază de greutate, cu toate ingredientele, bateți spanacul, coriandrul și piperul. Se aduce la fierbere, se reduce la foc mic, se acoperă și se fierbe timp de 15 minute, amestecând ocazional.
Adăugați spanacul și gătiți încă 5-10 minute sau până când lintea este moale.
Adăugați coriandrul și amestecați. Puteți adăuga un pic mai mult stoc sau apă, dacă simțiți că are nevoie de ea. Apoi condimentează cu piper negru și servește.Note: îmi spăl spanacul, apoi îl ofilesc într-o strecurătoare turnând peste el un kettleful de apă clocotită, apoi îl reîmprospătez cu apă rece, scot cât mai multă apă din el și apoi îl toacă. De asemenea, puteți folosi spanac congelat și coriandru în această rețetă. Dacă folosesc congelat, tind să arunc aproximativ 3 sau 4 mănunchiuri mici de spanac și 2 sau 3 cuburi de coriandru.