Spanac și mentă-busuioc pesto-cotlet de porc umplute

Spanac și mentă-busuioc pesto-cotlet de porc umplute
Spanac și mentă-busuioc pesto-umplute cotlet de porc ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 4.82 pe portie, această rețetă acoperă 46% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 1446 calorii, 83g de proteine, și 121G de grăsime per portie. Această rețetă servește 6. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de brânză feta, sare, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este minunat. Încercați Carne de porc umplută cu spanac, Spanac, Pesto și Feta-filet de porc umplut cu sos de roșii gros, și Balsamic Cotlet De Porc / Pesto Porc Wrap pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru pesto: într-un robot de bucătărie echipat cu o lamă de oțel, pulsați busuiocul și menta de 3 până la 4 ori sau până la tocat, apoi adăugați nucile de pin și sarea și pulsați încă de 2 până la 3 ori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-121 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
2
Adăugați usturoiul și brânza, pulsați de 2 ori. Cu robotul de bucătărie în funcțiune, adăugați încet uleiul pentru a amesteca, acest lucru ar trebui să dureze 1 minut. Nu exagerați sau piureul; acest lucru va duce la un sos lichid maro, nu la un pesto strălucitor de plante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
3
Pentru carnea de porc: pentru a flutura carnea de porc, așezați fiecare coapse pe o tăietură și feliați longitudinal prin centru, adâncime de aproximativ 3 inci, dar nu tăiați până la capăt, până când se deschide pentru a forma un pătrat de 10 pe 10 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
4
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Condimentează interiorul ambelor coapse cu sare și piper și întinde uniform pesto-ul, lăsând o margine de 2 inci pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
6
Se presară cu feta și se acoperă cu spanac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
O Salată Amestecată Frunze, Spălate și UscateO Salată Amestecată Frunze, Spălate și Uscate
7
Rotiți bine pe lungime. Cu sfoară de măcelărie, legați mai multe noduri în jurul coapselor umplute, de 4 până la 5 ori, pentru a asigura o gătire uniformă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De MăcelarSfoară De Măcelar
8
Încălziți uleiul într-o tigaie grea cu fundul la foc mare, condimentați exteriorul coapselor cu sare și piper și căutați pe toate părțile, 2 până la 3 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
9
Scoateți din tigaie și așezați coapsele pe o foaie de copt căptușită cu folie de aluminiu și coaceți timp de 20 până la 25 de minute sau până când temperatura internă atinge 165 de grade F. Lăsați să se odihnească timp de 5 până la 10 minute înainte de feliere și servire.
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții6
Scor De Sănătate68
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista