Spanac și mentă-busuioc pesto-cotlet de porc umplute

Spanac și mentă-busuioc pesto-umplute cotlet de porc ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 4.82 pe portie, această rețetă acoperă 46% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 1446 calorii, 83g de proteine, și 121G de grăsime per portie. Această rețetă servește 6. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de brânză feta, sare, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este minunat. Încercați Carne de porc umplută cu spanac, Spanac, Pesto și Feta-filet de porc umplut cu sos de roșii gros, și Balsamic Cotlet De Porc / Pesto Porc Wrap pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru pesto: într-un robot de bucătărie echipat cu o lamă de oțel, pulsați busuiocul și menta de 3 până la 4 ori sau până la tocat, apoi adăugați nucile de pin și sarea și pulsați încă de 2 până la 3 ori.
Adăugați usturoiul și brânza, pulsați de 2 ori. Cu robotul de bucătărie în funcțiune, adăugați încet uleiul pentru a amesteca, acest lucru ar trebui să dureze 1 minut. Nu exagerați sau piureul; acest lucru va duce la un sos lichid maro, nu la un pesto strălucitor de plante.
Pentru carnea de porc: pentru a flutura carnea de porc, așezați fiecare coapse pe o tăietură și feliați longitudinal prin centru, adâncime de aproximativ 3 inci, dar nu tăiați până la capăt, până când se deschide pentru a forma un pătrat de 10 pe 10 inci.
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Condimentează interiorul ambelor coapse cu sare și piper și întinde uniform pesto-ul, lăsând o margine de 2 inci pe toate părțile.
Se presară cu feta și se acoperă cu spanac.
Rotiți bine pe lungime. Cu sfoară de măcelărie, legați mai multe noduri în jurul coapselor umplute, de 4 până la 5 ori, pentru a asigura o gătire uniformă.
Încălziți uleiul într-o tigaie grea cu fundul la foc mare, condimentați exteriorul coapselor cu sare și piper și căutați pe toate părțile, 2 până la 3 minute pe fiecare parte.
Scoateți din tigaie și așezați coapsele pe o foaie de copt căptușită cu folie de aluminiu și coaceți timp de 20 până la 25 de minute sau până când temperatura internă atinge 165 de grade F. Lăsați să se odihnească timp de 5 până la 10 minute înainte de feliere și servire.