Spanac și Feta Frittata
Spanacul și Feta Frittatan este un fără gluten, primar, vegetarian și דל פחמימות, felul principal. O porție conține 310 calorii, 19g de proteine, și 23g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $1.82 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 142 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați oregano, sare și piper kosher, șalotă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma laptele, puteți urma acest fel principal cu Calea Lactee Brownie Bites ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare includ Spanac și Feta Frittata, Spanac și Feta Frittata, și Spanac Fetan Cuptor Frittata.
Instrucțiuni
Reglați raftul cuptorului în cea mai înaltă poziție și preîncălziți broilerul.
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie antiaderentă de 8 inci la foc mediu, până când strălucește.
Adăugați shallo și gătiți până începe să se înmoaie, aproximativ 3 minute.
Adăugați usturoiul și continuați să gătiți până se înmoaie, cu aproximativ 2 minute mai mult.
Adăugați spanac și oregano și gătiți, aruncând des până când spanacul este complet ofilit și orice apă eliberată de spanac a fiert, aproximativ 6 minute în total. Condimentează după gust cu sare și piper.
Într-un castron mare, bateți ouăle și laptele cu un tel până se încorporează.
Se adaugă feta și se condimentează cu sare și piper.
Se toarnă amestecul de ouă peste spanac, apoi se amestecă ușor cu o spatulă pentru a elibera spanacul de pe fundul tigaiei, astfel încât ouăle să fie în contact direct cu suprafața tigaiei.
Gatiti pana cand ouale sunt aproape total setate, aproximativ 12 minute, reducand caldura daca este necesar pentru a preveni arderea.
Așezați tigaia sub broiler până când și partea superioară este setată, urmărind-o cu atenție, astfel încât să nu ardă, cu aproximativ 2 minute mai mult.
Pentru a elibera frittata din tigaie, slăbiți marginile cu o spatulă.
Așezați o farfurie peste tigaie și țineți placa răsturnați ferm tigaia, astfel încât frittata să se elibereze pe farfurie.
Se servește cald cu pâine prăjită și scallions feliate.