Spanac Și Crab Dip

Spanac Și Crab Dip
Spanacul și crabul durează aproximativ 25 minute de la început până la sfârșit. Pentru 86 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 16. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și pescatariană are 72 calorii, 5g de proteine, și 4G de grăsime pe porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Acesta funcționează bine ca un buget foarte prietenos Hor d ' oeuvre. Super Bowl va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați fulgi de piper, bici minune, carne de crab forfetară și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este solid. Încearcă Brânză-Spanac Crab Dip, Baie Fierbinte De Anghinare Cu Spanac De Crab, și Uimitor Spanac Anghinare Crab Dip pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare la foc mic, combinați primele nouă ingrediente. Gatiti si amestecati pana se topeste crema de branza. Se amestecă crabul; se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachete Cremă De Brânză, La Temperatura Camerei, Plus 2 Pachete (8 Uncii) De Brânză FrișcăPachete Cremă De Brânză, La Temperatura Camerei, Plus 2 Pachete (8 Uncii) De Brânză Frișcă
CrabiCrabi
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Transferați într-un castron de servire; serviți cu biscuiți. Puneți la frigider resturile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru LegarePentru Legare
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă

Vin recomandat: Chardonnay, Riesling, Pinot Grigio

Chardonnay, Riesling și Pinot Grigio sunt alegerile mele de top pentru Crab. Crabul răcit are un gust minunat cu pinot grigio. Crabul cald (în special cu unt) poate fi asortat cu un Chardonnay cu unt sau un Riesling Fructat crocant. Ai putea încerca Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay
Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay
Nozzole le Bruniche este o expresie elegantă și distinctivă a soiului Chardonnay, cu un buchet curat, parfumat de fructe albe și tropicale compensate de ușoare nuanțe de pâine prăjită. La gust, arată un echilibru superb de maturitate a fructelor subliniat de o aciditate proaspătă și structura corpului mediu, cu o impresie generală de complexitate delicată. Acestea se repetă în finisajul curat, persistent, care se termină cu o notă subtilă de pâine prăjită.
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții16
Scor De Sănătate18
Revista