Spanac și calzone de ardei roșu

Spanac și calzone de ardei roșu
Spanacul și calzonele cu ardei roșu ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 599 calorii, 24g de proteine, și 28G de grăsime fiecare. Pentru $3.12 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, ulei de măsline, aluat de pizza și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Spanac Și Calzone De Ardei Roșu Prăjit, roșii prăjite și ardei roșu, și Dip Ușor De Ardei Roșu Prăjit.

Instrucțiuni

1
Preincalziti cuptorul la 500 F cu suportul in pozitia cea mai joasa.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Presărați făină de porumb pe o foaie mare de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De PorumbFăină De Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
3
Gatiti ceapa cu 1/4 lingurita de sare in 2 linguri de ulei intr-o tigaie mare si grea la foc mediu, amestecand ocazional, pana incepe sa se rumeneasca, 8-10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Adăugați usturoi și gătiți până când este parfumat, aproximativ1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
5
Adăugați spanacul și gătiți, amestecând frecvent, până se ofilesc, aproximativ 2 minute. Se amestecă ardeii roșii, măslinele și piperul după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei RoșuArdei Roșu
SpanacSpanac
MăslineMăsline
PiperPiper
6
Se ia de pe foc.
7
Întindeți aluatul pe o suprafață ușor făinată cu un sucitor ușor făinat într-o rundă de 14 inci, apoi tăiați în sferturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
știft De Rulareștift De Rulare
8
Rulați 1 sfert într-un pătrat de 8 inci (păstrați bucățile rămase acoperite) și aranjați cu un colț cel mai apropiat de dvs. Puneți o pătrime de umplutură pe jumătatea inferioară, lăsând o margine de 1 inch și deasupra cu 4 bucăți de brânză. Îndoiți aluatul pentru a închide umplutura. Marginile sigiliului. Începând cu 1 colț, întindeți marginea sigilată spre exterior, ciupind și rostogolind aluatul peste margine pentru a semăna cu o frânghie, lucrând în jur.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
AluatAluat
RolaRola
9
Transferați pe foaia de copt. Faceți încă 3 Calzone În același mod.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
10
Tăiați 3 orificii de abur în partea de sus a fiecăruia și periați cu uleiul de lingură rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
11
Coaceți până se rumenesc, 13 până la 15 minute. Se răcește cu 5 minute înainte de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
1
Umplerea (fără brânză) poate fi făcută cu 1 zi înainte și răcită. Aduceți la temperatura camerei înainte de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Italiana funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Rodano Vigna Viacosta Chianti Classico. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
Rodano Vigna Viacosta Chianti Classico
Rodano Vigna Viacosta Chianti Classico
Concentrație profundă de arome Sangiovese de cireșe clasice, pământ și un indiciu de fistic fumuriu. Realizat cu 100% Sangiovese.
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții4
Scor De Sănătate27
Revista