Spanac și calzone de ardei roșu
Spanacul și calzonele cu ardei roșu ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 599 calorii, 24g de proteine, și 28G de grăsime fiecare. Pentru $3.12 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, ulei de măsline, aluat de pizza și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Spanac Și Calzone De Ardei Roșu Prăjit, roșii prăjite și ardei roșu, și Dip Ușor De Ardei Roșu Prăjit.
Instrucțiuni
Preincalziti cuptorul la 500 F cu suportul in pozitia cea mai joasa.
Presărați făină de porumb pe o foaie mare de copt.
Gatiti ceapa cu 1/4 lingurita de sare in 2 linguri de ulei intr-o tigaie mare si grea la foc mediu, amestecand ocazional, pana incepe sa se rumeneasca, 8-10 minute.
Adăugați usturoi și gătiți până când este parfumat, aproximativ1 minut.
Adăugați spanacul și gătiți, amestecând frecvent, până se ofilesc, aproximativ 2 minute. Se amestecă ardeii roșii, măslinele și piperul după gust.
Întindeți aluatul pe o suprafață ușor făinată cu un sucitor ușor făinat într-o rundă de 14 inci, apoi tăiați în sferturi.
Rulați 1 sfert într-un pătrat de 8 inci (păstrați bucățile rămase acoperite) și aranjați cu un colț cel mai apropiat de dvs. Puneți o pătrime de umplutură pe jumătatea inferioară, lăsând o margine de 1 inch și deasupra cu 4 bucăți de brânză. Îndoiți aluatul pentru a închide umplutura. Marginile sigiliului. Începând cu 1 colț, întindeți marginea sigilată spre exterior, ciupind și rostogolind aluatul peste margine pentru a semăna cu o frânghie, lucrând în jur.
Transferați pe foaia de copt. Faceți încă 3 Calzone În același mod.
Tăiați 3 orificii de abur în partea de sus a fiecăruia și periați cu uleiul de lingură rămas.
Coaceți până se rumenesc, 13 până la 15 minute. Se răcește cu 5 minute înainte de servire.
Umplerea (fără brânză) poate fi făcută cu 1 zi înainte și răcită. Aduceți la temperatura camerei înainte de utilizare.