Spanac și busuioc Orzo
Spanacul și busuiocul Orzo ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 572 calorii, 21g de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru $1.48 pe portie, această rețetă acoperă 31% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți ulei de măsline, ceapă, usturoi și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este remarcabil. Încercați Tigaie de pui, Orzo și spanac cu măsline Kalamatan, roșii și busuioc, Cotlet de porc cu lămâie-busuioc la grătar cu Orzo cu lămâie-busuioc #GrillPorkLikeASteak, și Orzo cu parmezan și busuioc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se sotează usturoiul și ceapa în ulei de măsline la foc mediu-mare timp de 3 minute, până se înmoaie ușor.
Adăugați orzo și bulionul de pui, acoperiți și gătiți timp de aproximativ 3 minute la foc mediu.
Adăugați busuiocul și rozmarinul și acoperiți și lăsați să fiarbă aproximativ 5 minute până când tot lichidul s-a evaporat. Întoarceți focul la minim adăugați suc de lămâie și spanac, amestecați pentru a combina și gătiți timp de 1 minut până când spanacul este încălzit.