Spanac și brânză Flatbread

Spanac și brânză Flatbread
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de pâine, așa că încercați spanacul și pâinea plată cu brânză. Pentru 64 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 247 calorii, 10g de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă servește 8. Un amestec de drojdie activă, brânză fontina, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 2 ore și 45 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 4 ar spune că a lovit locul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este solid. Încercați Ceapă caramelizată, brânză de capră și pâine plată cu spanac {Pizza}, Spanac Anghinare Flatbread, și Spanac Anghinare Flatbread Pizza pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați 1 cană de apă caldă (110 grade F), zahărul și drojdia într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Se lasă să stea până se spumează, aproximativ 5 minute.
3
Adăugați 1 lingură de ulei de măsline, făina și sarea fină; se amestecă pentru a forma un aluat lipicios. Întoarceți-vă pe o suprafață înmuiată și frământați până la neted, aproximativ 10 minute, praf cu făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare FinăSare Fină
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
4
Ungeți un castron mare cu ulei de măsline; adăugați aluatul, acoperiți ușor cu folie de plastic și lăsați-l deoparte până la dublarea dimensiunii, aproximativ 1 oră și 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
5
Ungeți o foaie de copt cu margini cu ulei de măsline. Întindeți aluatul pe foaia de copt. Acoperiți cu un prosop; se lasă deoparte până se dublează, 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
6
Preîncălziți cuptorul la 475 de grade F. împrăștiați brânza, ardeiul gras și albușurile de scallion peste aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Coaceți până când crusta este aurie, 15 până la 18 minute. Aruncați spanacul și verdele de scallion cu restul de 1/2 lingură de ulei de măsline și sarea de mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După GustBrânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Presărați peste pâinea plată; coaceți încă 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine PlatăPâine Plată
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
9
Fotografie realizată de Con Poulos
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 45 m.
Porții8
Scor De Sănătate17
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista