Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de pâine, așa că încercați spanacul și pâinea plată cu brânză. Pentru 64 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 247 calorii, 10g de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă servește 8. Un amestec de drojdie activă, brânză fontina, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 2 ore și 45 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 4 ar spune că a lovit locul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este solid. Încercați Ceapă caramelizată, brânză de capră și pâine plată cu spanac {Pizza}, Spanac Anghinare Flatbread, și Spanac Anghinare Flatbread Pizza pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați 1 cană de apă caldă (110 grade F), zahărul și drojdia într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie, Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Se lasă să stea până se spumează, aproximativ 5 minute.
3
Adăugați 1 lingură de ulei de măsline, făina și sarea fină; se amestecă pentru a forma un aluat lipicios. Întoarceți-vă pe o suprafață înmuiată și frământați până la neted, aproximativ 10 minute, praf cu făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare Fină
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
4
Ungeți un castron mare cu ulei de măsline; adăugați aluatul, acoperiți ușor cu folie de plastic și lăsați-l deoparte până la dublarea dimensiunii, aproximativ 1 oră și 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Ungeți o foaie de copt cu margini cu ulei de măsline. Întindeți aluatul pe foaia de copt. Acoperiți cu un prosop; se lasă deoparte până se dublează, 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
6
Preîncălziți cuptorul la 475 de grade F. împrăștiați brânza, ardeiul gras și albușurile de scallion peste aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
Ceașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
Coaceți până când crusta este aurie, 15 până la 18 minute. Aruncați spanacul și verdele de scallion cu restul de 1/2 lingură de ulei de măsline și sarea de mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
8
Presărați peste pâinea plată; coaceți încă 2 minute.