Spanac și brânză de capră pe Focaccia

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați spanacul și brânza de capră pe Focaccian. Această rețetă face 2 porții cu 844 calorii, 30g de proteine, și 27G de grăsime fiecare. Pentru $ 5.93 pe portie, această rețetă acoperă 48% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de piper, frunze de spanac, brânză feta și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Este o scump rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este minunat. Rețete similare includ Focaccia cu căpșuni, mure și brânză de capră, Focaccia de măsline Santa Barbaran cu brânză de capră coaptă, și Sandwich Cu Șuncă Cu Brânză De Capră Cu Spanac.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați ceapa; gatiti 5 minute, amestecand ocazional. Continuați să gătiți 12 minute sau până se rumenesc, amestecând constant. Se amestecă oțetul și piperul.
Adăugați spanacul în tigaie; gătiți 1 minut sau până când spanacul se ofilește.
Scoateți din căldură.Împărțiți brânza uniform între jumătățile inferioare ale focaccia. Topiți fiecare jumătate cu 1/2 cană amestec de ceapă, 1/3 cană spanac și jumătăți superioare de focaccia.