Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Portobellos umplute cu spanac și anghinare. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 46 calorii. Această rețetă servește 20 și costă 56 de cenți pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 8 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Cap la magazin și ridica ceapa jupuit, la 8 conta, sare și piper, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este solid. Încercați Spanac Și Anghinare Portobellos Umplute, Spanac , Bacon + Portobellos Umplute Cu Anghinare, și Portobellos Umplute Cu Spanac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
3
Adăugați o picătură de ulei și capacele portobello. Condimentează capacele cu sare și piper, după gust și gătește 3 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
4
Adăugați balsamic în tigaie și lăsați oțetul să se gătească în timp ce acoperă capacele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Transferați capacele glazurate balsamice pe o foaie de fursecuri. Întoarceți tigaia în aragaz și adăugați ulei, usturoi și ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
Creveți Sotați, Decojiți
6
Se sotează ceapa și usturoiul 3 minute, se adaugă spanacul în tigaie și se lasă să se ofilească. Tăiați gros inimile de anghinare în robotul de bucătărie și adăugați la spanac. Condimentează legumele cu sare și piper și cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chips-uri Taco Tricolore
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
Creveți Sotați, Decojiți
7
Adăugați pâine prăjită tocată și umeziți umplutura cu pui sau legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrunjel, Tocat Fin Pentru Ornat
Procesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
8
Combinați umplutura și presărați puțină brânză rasă. Topiți fiecare ciupercă cu 1/5 din umplutură. Set ciuperci în cuptor timp de 5 minute pentru a seta umplutura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Procesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
9
Tăiați fiecare ciupercă în 4 bucăți și transferați-o într-un vas de servire.