Spanac, stafide, nuci de pin și muschi de porc umplut cu usturoi

Spanacul, stafidele, nucile de pin și coapsele de porc umplute cu usturoi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 221 calorii, 29G de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru $2.15 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați spanac, apă, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma nucile de pin, puteți urma acest fel principal cu Tort de pere cu nuci de pin ca desert. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. În general, această rețetă câștigă o scor super spoonacular de 81%. Încercați Smochine, nuci de pin și carne de porc umplută cu feta, Spiedino de carne de porc cu nuci de pin, usturoi și Soffritto de coacăze, și Carne de porc sărată cu ceapă, stafide și compot de usturoi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Combinați stafidele tocate, nucile de pin, usturoiul, spanacul, 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper.
Desfaceți friptura și tăiați grăsimea din carne de porc. Feliați carnea de porc pe lungime, tăind, dar nu prin cealaltă parte. Deschideți jumătățile, așezând carnea de porc. Feliați fiecare jumătate pe lungime, tăind, dar nu prin cealaltă parte și deschideți plat.
Așezați folie de plastic peste carnea de porc și aplatizați la o grosime uniformă folosind un ciocan de carne sau un sucitor.
Întindeți amestecul de spanac în centrul cărnii de porc până la 1/2 inch de laturi.
Rolați carnea de porc, moda jeleu, începând cu partea lungă.
Se presară cu 1/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper.
Puneți slănină peste carne de porc. Asigurați-vă la intervale de 2 inci cu șnur greu.
Așezați carnea de porc pe un suport acoperit cu spray de gătit.
Se toarnă 2 căni de apă într-o tigaie de prăjire superficială; așezați raftul în tigaie. Introduceți termometrul de carne în cea mai groasă porție de carne de porc.
Coaceți la 400 timp de 1 oră sau până când termometrul înregistrează 160 (ușor roz).
Așezați carnea de porc pe un platou; acoperiți și lăsați să stea cu 10 minute înainte de feliere.
Se taie în 8 felii; se servește cald.
Notă: Fiecare porție oferă 91 micrograme de folat.