Spanac Sote
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați spanacul. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și întreagă 30 are 99 calorii, 3G de proteine, și 7g de grăsime per portie. Această rețetă servește 4 și costă 1,19 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de spanac pre-spălat, sare kosher, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 11 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 96%. Acest scor este uimitor. Încercați Spanac Și Feta Sote, Catalană Spanac Saut, și Chorizo, spanac și năut sote pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, încălziți uleiul la foc mediu.
Adăugați usturoiul și ceapa și sotati timp de 2 minute. Întoarceți căldura până la mediu-înalt și adăugați spanacul în mână, aruncând în mod constant și mișcându-vă cu cleștele în timp ce se ofilește. De îndată ce spanacul s-a ofilit complet, îndepărtați-l de pe foc, condimentați cu sare și piper și serviți.