Spanac Sote
Spanac sote ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten, primară, prietenoasă cu fodmap și vegetariană servește 4 și costă 99 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 85 calorii. 10 persoane au considerat că această rețetă este nemaipomenită și satisfăcătoare. Este adus la tine de Toțiretete. Dacă aveți cremă de brânză, spanac, apă și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 18 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 97%. Acest scor este minunat. Încercați Spanac Sote, Catalană Spanac Saut, și Spanac Și Feta Sote pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți apa la fiert într-o tigaie la foc mediu.
Adăugați spanacul dintr-o dată și reduceți ușor căldura. Acoperiți și lăsați să gătească aproximativ 3 minute sau până când spanacul nu este destul de fraged.
Se amestecă crema de brânză și sucul de lămâie și se condimentează cu sare. Gatiti, amestecand, pana cand crema de branza este topita si bine amestecata.