Spanac sotat și nuci de pin

Spanac sotat și nuci de pin
Sauteed spanac și nuci de pin este un fără gluten, întreg 30 și vegan garnitură. Pentru 91 cenți pe porție, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 51 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână șalotă, ulei de canolan, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este solid. Încercați Spanac Sotat Cu Nuci De Pin Prăjite, Spanac Saut Cu Fasole Alba Si Nuci De Pin, și Spanac Sotat Cu Nuci De Pin Și Stafide Aurii pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul de canola într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De CanolaUlei De Canola
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați eșalotă; saut 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
3
Adăugați spanac; saut 2 minute sau până când spanacul se ofilește. Se amestecă nuci de pin și sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci De PinNuci De Pin
SpanacSpanac
SareSare

Echipamente

DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate23
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista