Spanac sotat cu morcovi, stafide și migdale
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați spanacul sotat cu morcovi, stafide și migdale. Această rețetă servește 15. O porție conține 37 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime. Pentru 25 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați jardiniere migdale, morcovi, stafide și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este uimitor. Încercați Spanac saut cu migdale și stafide, Fenicul saut cu migdale, stafide și șofran, și Spanac Sotat Cu Nuci De Pin Și Stafide Aurii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți dressing și stafide pentru a fierbe în cratiță mare.
Adăugați spanac; acoperi. Gatiti la foc mediu 1 min.
Adăugați morcovi. Întoarceți spanacul cu clești, astfel încât spanacul nedorit să fie pe fundul tigaiei; gatiti, acoperit, 1 min. sau doar până când tot spanacul este ofilit.
Lingura în castron; top cu nuci.