Spanac Saut Picant
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de mâncare laterală, așa că încercați spanacul picant saut. Pentru 23 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 50 de calorii, 0g de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 6. Un amestec de ulei vegetal, spanac cu frunze plate, semințe de muștar și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, întreg 30 și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Ciuperci sotate și spanac cu sos picant de usturoi, Spanac Sotat, și Spanac Sotat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți ghee într-o tigaie mare peste mediu-marecăldură.
Adăugați scallions, ardei iute,usturoi și semințe de muștar. Gatiti, amestecand des, pana cand usturoiul incepe sa se rumeneasca si mustarulsemințe pop, aproximativ 1 minut.
Adăugați spinachla tigaie cu mâna, permițându-i să se ofilească între adăugiri. Gatiti, aruncand des, pana cand spanacul este fraged, 5-8 minute. Se condimenteazăcu sare și piper.