Spanac Saut Picant

Spanac Saut Picant
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de mâncare laterală, așa că încercați spanacul picant saut. Pentru 23 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 50 de calorii, 0g de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 6. Un amestec de ulei vegetal, spanac cu frunze plate, semințe de muștar și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, întreg 30 și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Ciuperci sotate și spanac cu sos picant de usturoi, Spanac Sotat, și Spanac Sotat pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți ghee într-o tigaie mare peste mediu-marecăldură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GheeGhee
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați scallions, ardei iute,usturoi și semințe de muștar. Gatiti, amestecand des, pana cand usturoiul incepe sa se rumeneasca si mustarulsemințe pop, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De MuștarSemințe De Muștar
Ceapa VerdeCeapa Verde
Ardei IuteArdei Iute
UsturoiUsturoi
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormickAmestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick
3
Adăugați spinachla tigaie cu mâna, permițându-i să se ofilească între adăugiri. Gatiti, aruncand des, pana cand spanacul este fraged, 5-8 minute. Se condimenteazăcu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
SpanacSpanac
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie

Echipamente

DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții6
Scor De Sănătate37
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista