Spanac saut cu ou tocat
Saut spanacul cu ou tocat ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten, fără lactate, 30 întregi și vegetariene servește 8 și costă $1.4 pe portie. O porție conține 61 calorii, 5g de proteine, și 3G de grăsime. Dacă aveți spanac pentru copii, piper, sare și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este bun. Încercați Salată tocată de spanac, ou și harissa, Salată de pere și spanac tocată, și Friptură de miel tocată cu spanac usturoi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți ouăle într-o cratiță mare. Acoperiți cu apă la 1 inch deasupra ouălor și aduceți doar la fierbere.
Se ia de pe foc. Acoperiți și lăsați să stea 15 minute.
Scurgeți și clătiți cu apă curentă rece până se răcește.
Tăiați 2 ouă pe jumătate pe lungime și îndepărtați și aruncați gălbenușurile. Tăiați gros albușurile și oul rămas.
Încălziți 1/2 linguriță de ulei într-un cuptor olandez mare la foc mediu-mare.
Adauga 1/2 ceasca de ceapa, si saut 5 minute sau pana se rumeneste.
Adăugați 1/2 linguriță de ardei roșu; saut 30 de secunde.
Adăugați jumătate de spanac; saut 3 minute sau până se ofilesc.
Scoateți din tigaie. Repetați procedura cu uleiul rămas, ceapa, ardeiul roșu și spanacul.
Așezați amestecul de spanac într-o strecurătoare și scurgeți bine. Puneți amestecul de spanac în tigaie; se amestecă sare și piper negru. Gatiti la foc mediu-mare 2 minute sau pana se incalzeste bine, amestecand continuu.