Spanac saut cu ceapă eșalotă crocantă
Saut spanac cu șalotă crocante ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 96 calorii. Pentru $ 2.26 pe portie, această rețetă acoperă 28% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți frunze de spanac pentru bebeluși, șobolani în inele, ulei de măsline și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este mare. Încercați Spanac Sotat Cu Ceapă Eșalotă, Spanac cremă cu șalotă crocantă, și Steakhouse cremă de spanac cu ceapă eșalotă crocante pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Ofilire 1 lb. spanac la un moment dat într-o oală mare de apă clocotită, amestecând des, 1 minut.
Transferați în apă cu gheață, apoi într-o strecurătoare.
Căldură 2 în. ulei vegetal într-o cratiță medie la foc mediu. Într-un castron, aruncați șalotele cu făină până când sunt ușor acoperite. Pentru a testa uleiul, aruncați 1 felie de șalot în tigaie; ar trebui să sfârâie și să buleze în vârf, dar să nu devină auriu imediat. Prăjiți loturi mici de șobolani, amestecând des, până la auriu, 2 până la 3 minute.
Scurgeți pe prosoape de hârtie.
Îndepărtați excesul de umiditate din spanac. Într-o tigaie mare, se sotează spanacul, sarea și piperul în 1 lingură. uleiul de măsline la foc mare, aruncând cu clești, până când spanacul este fierbinte și se evaporă puțin lichid, 7 minute.
Scoateți spanacul de pe foc, scurgeți lichidul și amestecați restul de 2 linguri. ulei de măsline.
Transferați într-un vas. Sus cu șobolani.
Faceți înainte: până la 1 zi înainte, pregătiți spanacul prin Pasul 1; acoperiți strecurătorul, așezați într-un bol și răciți. Șalotele pot fi prăjite cu 6 ore înainte și depozitate între prosoape de hârtie.