Spanac, roșii uscate la soare și rulouri de parmezan

Spanac, roșii uscate la soare și rulouri de parmezan
Spanacul, roșiile uscate la soare și rulourile de parmezan necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 10 porții cu 166 calorii, 10g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru $1.45 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână brânză parmezană, brânză ricotta parțial degresată, albuș de ou și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor destul de bun spoonacular de 77%. Rețete similare sunt Quiche de spanac cu roșii uscate la soare, Anghinare și paste de roșii uscate la soare, și Pesto De Roșii Ușor Vegan Uscat La Soare.

Instrucțiuni

1
Combinați apa clocotită și roșiile într-un castron; lăsați să stea 30 de minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Se scurge și se toacă.
3
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Adăugați ceapă, oregano, busuioc și usturoi; saut 4 minute sau până când ceapa începe să se rumenească. Se amestecă roșiile și spanacul; gatiti 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
SpanacSpanac
UsturoiUsturoi
BusuiocBusuioc
CeapăCeapă
6
Se ia de pe foc; se răcește 10 minute. Se amestecă brânzeturile, sarea, piperul și albușul de ou; se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
PiperPiper
SareSare
7
Așezați 1 foaie de filo pe o tăietură mare sau pe o suprafață de lucru (acoperiți aluatul rămas pentru a preveni uscarea) și acoperiți ușor cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
8
Se presara cu 1 1/2 lingurite pesmet. Repetați straturile de 3 ori; top cu 1 foaie phyllo. Apăsați ușor straturile phyllo împreună. Înveliți ușor foaia phyllo superioară cu spray de gătit. Lingurați jumătate din amestecul de spanac de-a lungul a 1 margine lungă de phyllo, lăsând o margine de 2 inci. Îndoiți marginile scurte de phyllo pentru a acoperi 2 inci de amestec de spanac la fiecare capăt. Începând de la marginea lungă, înfășurați moda jelly-roll.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
PesmetPesmet
SpanacSpanac
JeleuJeleu
RolaRola
9
Așezați rola, cu cusătura în jos, pe o foaie de copt acoperită cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
10
Tăiați fante diagonale în partea superioară a rolei folosind un cuțit ascuțit. Înveliți ușor cu spray de gătit. Repetați procedura cu restul de phyllo, spray de gătit, pesmet și amestec de spanac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
PesmetPesmet
SpanacSpanac
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
11
Coaceți la 350 timp de 22 de minute sau până devin aurii.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
12
Lăsați să stea 5 minute.
13
Tăiați fiecare rolă în 5 felii egale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate72
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista