Spanac, roșii uscate la soare și rulouri de parmezan
Spanacul, roșiile uscate la soare și rulourile de parmezan necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 10 porții cu 166 calorii, 10g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru $1.45 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână brânză parmezană, brânză ricotta parțial degresată, albuș de ou și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor destul de bun spoonacular de 77%. Rețete similare sunt Quiche de spanac cu roșii uscate la soare, Anghinare și paste de roșii uscate la soare, și Pesto De Roșii Ușor Vegan Uscat La Soare.
Instrucțiuni
1
Combinați apa clocotită și roșiile într-un castron; lăsați să stea 30 de minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tomate
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Se scurge și se toacă.
3
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
4
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Adăugați ceapă, oregano, busuioc și usturoi; saut 4 minute sau până când ceapa începe să se rumenească. Se amestecă roșiile și spanacul; gatiti 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tomate
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Spanac
Usturoi
Busuioc
Ceapă
6
Se ia de pe foc; se răcește 10 minute. Se amestecă brânzeturile, sarea, piperul și albușul de ou; se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De Ou
Piper
Sare
7
Așezați 1 foaie de filo pe o tăietură mare sau pe o suprafață de lucru (acoperiți aluatul rămas pentru a preveni uscarea) și acoperiți ușor cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Aluat
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
8
Se presara cu 1 1/2 lingurite pesmet. Repetați straturile de 3 ori; top cu 1 foaie phyllo. Apăsați ușor straturile phyllo împreună. Înveliți ușor foaia phyllo superioară cu spray de gătit. Lingurați jumătate din amestecul de spanac de-a lungul a 1 margine lungă de phyllo, lăsând o margine de 2 inci. Îndoiți marginile scurte de phyllo pentru a acoperi 2 inci de amestec de spanac la fiecare capăt. Începând de la marginea lungă, înfășurați moda jelly-roll.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Pesmet
Spanac
Jeleu
Rola
9
Așezați rola, cu cusătura în jos, pe o foaie de copt acoperită cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Rola
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
10
Tăiați fante diagonale în partea superioară a rolei folosind un cuțit ascuțit. Înveliți ușor cu spray de gătit. Repetați procedura cu restul de phyllo, spray de gătit, pesmet și amestec de spanac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Pesmet
Spanac
Rola
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit
11
Coaceți la 350 timp de 22 de minute sau până devin aurii.