Spanac proaspăt cu sos de Tofu

Spanac proaspăt cu sos de Tofu
Spanacul proaspăt cu pansament Tofu ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 58 calorii. Pentru $1.96 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați baby spanac, dashi, semințe de susan și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este remarcabil. Încercați Salată de orz și spanac cu sos de Tofu, Salată de orz și spanac cu sos de Tofu, și Pansamentul fierbinte de slănină al lui Bennigan - merge atât de bine peste spanacul proaspăt și alte verdeață pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Lucrând în loturi, gătiți spanacul într-o oală mare cu apă sărată clocotită până când este doar ofilită și verde strălucitor, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SpanacSpanac
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
2
Scurgere. Spanac rece în castron de apă cu gheață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
SpanacSpanac
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Scurgere. Strângeți spanacul pentru a elimina excesul de lichid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SpanacSpanac
4
Transferați spanacul într-un castron mare. Puf cu furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SpanacSpanac
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Așezați 4 straturi de pânză de brânză sau 1 Prosop de in pe suprafața de lucru. Puneți tofu în centrul pânzei de brânză. Aduceți colțurile de pânză de brânză împreună peste tofu. Strângeți ușor cheesecloth pentru a îndepărta excesul de lichid din tofu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De SusanSos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lingurițe De Sare Kosher, împărțite, Plus încă Pentru Stropire2 Lingurițe De Sare Kosher, împărțite, Plus încă Pentru Stropire
6
Transferați tofu în filtrul de cafea din hârtie sau în stratul dublu de prosoape de hârtie. Lăsați filtrul să absoarbă lichidul din tofu. Repetați cu încă 4 filtre de cafea sau straturi duble de prosoape de hârtie pentru a îndepărta cea mai mare parte a excesului de lichid din tofu (tofu va fi ușor sfărâmicios).
Ingrediente de care veți avea nevoie
CafeaCafea
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De SusanSos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
7
Transferați tofu scurs într-un castron mediu. Se amestecă miso și următoarele 5 ingrediente (amestecul va arăta coagulat). (Poate fi pregătit cu 8 ore înainte. Acoperiți spanacul și pansamentul tofu separat și dați-l la frigider.) Puneți sosul de tofu peste spanac și aruncați pentru a acoperi. Condimentează după gust cu sare. Împărțiți spanacul între boluri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SpanacSpanac
MisoMiso
SareSare
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De SusanSos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
8
Presărați semințe de susan; garnisiți cu lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De SusanSemințe De Susan
LămâieLămâie
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate94
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista