Spanac proaspăt cu sos de Tofu
Spanacul proaspăt cu pansament Tofu ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 58 calorii. Pentru $1.96 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați baby spanac, dashi, semințe de susan și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este remarcabil. Încercați Salată de orz și spanac cu sos de Tofu, Salată de orz și spanac cu sos de Tofu, și Pansamentul fierbinte de slănină al lui Bennigan - merge atât de bine peste spanacul proaspăt și alte verdeață pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Lucrând în loturi, gătiți spanacul într-o oală mare cu apă sărată clocotită până când este doar ofilită și verde strălucitor, aproximativ 1 minut.
Scurgere. Spanac rece în castron de apă cu gheață.
Scurgere. Strângeți spanacul pentru a elimina excesul de lichid.
Transferați spanacul într-un castron mare. Puf cu furculiță.
Așezați 4 straturi de pânză de brânză sau 1 Prosop de in pe suprafața de lucru. Puneți tofu în centrul pânzei de brânză. Aduceți colțurile de pânză de brânză împreună peste tofu. Strângeți ușor cheesecloth pentru a îndepărta excesul de lichid din tofu.
Transferați tofu în filtrul de cafea din hârtie sau în stratul dublu de prosoape de hârtie. Lăsați filtrul să absoarbă lichidul din tofu. Repetați cu încă 4 filtre de cafea sau straturi duble de prosoape de hârtie pentru a îndepărta cea mai mare parte a excesului de lichid din tofu (tofu va fi ușor sfărâmicios).
Transferați tofu scurs într-un castron mediu. Se amestecă miso și următoarele 5 ingrediente (amestecul va arăta coagulat). (Poate fi pregătit cu 8 ore înainte. Acoperiți spanacul și pansamentul tofu separat și dați-l la frigider.) Puneți sosul de tofu peste spanac și aruncați pentru a acoperi. Condimentează după gust cu sare. Împărțiți spanacul între boluri.
Presărați semințe de susan; garnisiți cu lămâie.