Spanacul de porc cu cârnați ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 401 calorii, 46G de proteine, și 20g de grăsime pe porție. Pentru $2.75 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 20 de minute. Dacă aveți la îndemână pătrunjel, ou, migdale tăiate și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Încercați Carne De Porc Umplută Cu Carne De Porc Și Cârnați, Muschi de porc umplut cu spanac, și Carne de porc cu umplutură de spanac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350. Într-un castron mare, combinați primele șapte ingrediente; se amestecă 1/2 cană de spanac și 1/2 linguriță de cimbru. (Salvați spanacul rămas pentru o altă utilizare.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
2
Adăugați cârnați; se amestecă ușor, dar bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
3
Tăiați longitudinal prin centrul fripturii de porc până la 1/2 in. de jos. Deschideți friptura plat; acoperiți cu folie de plastic. Puneți cu un ciocan de carne pentru a aplatiza ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Porc
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
3 Căni De Pesmet Panko
4
Îndepărtați plasticul; întindeți amestecul de cârnați peste friptură. Începând de la o parte lungă, înfășurați stilul jelly-roll; cravată la 2-in. intervale cu șir de bucătărie. Secure se termină cu scobitori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De Măcelar
Gumă De Mestecat Mentă
5
Așezați friptura pe un raft într-o tigaie de prăjire superficială, cu cusătura în jos.
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
6
Se periază cu ulei; se presară cu cimbru rămas. Prăjiți 2 până la 2-1 / 2 ore sau până când un termometru citește 160.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
7
Scoateți friptura din cuptor; cort cu folie.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman