Spanac Muschiulet De Porc

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați filetul de porc cu spanac. Pentru $1.78 pe portie, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 27G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 285 calorii. Această rețetă servește 4. Mergeți la magazin și ridicați filetul de porc, spanacul sfâșiat, rozmarinul și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza concentratul de suc de afine, puteți urma acest fel principal cu Spumoni Gelato Bombe ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este bun. Încercați Filet De Porc Umplut Cu Spanac, Filet De Porc Umplut Cu Spanac, și Muschiulet de porc pe un pat de spanac, ardei Piquillo și Prosciutto pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare antiaderentă, gătiți spanacul în apă la foc mediu timp de 3-4 minute sau până se ofilește; scurgeți bine. Într-un castron mare, combinați spanacul, anghinarea, parmezanul și rozmarinul; deoparte.
Tăiați o fantă longitudinală în centrul filetului până la 1/2 in. de jos. Deschideți carnea astfel încât să fie plată; acoperiți cu folie de plastic. Aplatiza la 1/4-in. grosime; îndepărtați plasticul.
Presărați carnea cu 1/2 linguriță de sare; top cu amestec de spanac.
Închideți carnea; cravată cu șir de bucătărie și capete sigure cu scobitori.
Se presară cu piper și sare rămasă.
Așezați într-o tigaie superficială.
Coaceți la 425 de minute timp de 15 minute.
Între timp, într-o cratiță mică, combinați ingredientele sosului. Se aduce la fierbere la foc mediu. Reduceți căldura; se fierbe, neacoperit, timp de 15 minute.
Coaceți cu 10 minute mai mult sau până când un termometru pentru carne citește 160 de Centimetre.
Lăsați să stea 10 minute înainte de feliere. Aruncați scobitori.
Vin recomandat: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese
Malbec, Pinot Noir, și Sangiovese sunt alegerile mele de top pentru muschiulet de porc. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosuri cărnoase, tocănițe și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi de malbec tanic corpolent cu tăieturi grase și grătar. Un vin pe care îl puteți încerca este Bodega DiamAndes Grande Reserva Malbec-Cabernet. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 35 de dolari.
![Bodega DiamAndes Grande Reserva Malbec-Cabernet]()
Bodega DiamAndes Grande Reserva Malbec-Cabernet
O culoare rubinică curată, profundă și strălucitoare. Arome de boabe roșii și note de cireșe care arată intensitate și prospețime. Structură excelentă, taninuri corpolente cu arome de fructe coapte, catifelate și foarte bine echilibrate.Amestec: 75% Malbec, 25% Cabernet-Sauvignon