Spanac Muschiulet De Porc

Spanac Muschiulet De Porc
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați filetul de porc cu spanac. Pentru $1.78 pe portie, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 27G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 285 calorii. Această rețetă servește 4. Mergeți la magazin și ridicați filetul de porc, spanacul sfâșiat, rozmarinul și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza concentratul de suc de afine, puteți urma acest fel principal cu Spumoni Gelato Bombe ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este bun. Încercați Filet De Porc Umplut Cu Spanac, Filet De Porc Umplut Cu Spanac, și Muschiulet de porc pe un pat de spanac, ardei Piquillo și Prosciutto pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare antiaderentă, gătiți spanacul în apă la foc mediu timp de 3-4 minute sau până se ofilește; scurgeți bine. Într-un castron mare, combinați spanacul, anghinarea, parmezanul și rozmarinul; deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci GrosimeTulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Tăiați o fantă longitudinală în centrul filetului până la 1/2 in. de jos. Deschideți carnea astfel încât să fie plată; acoperiți cu folie de plastic. Aplatiza la 1/4-in. grosime; îndepărtați plasticul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
3
Presărați carnea cu 1/2 linguriță de sare; top cu amestec de spanac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
4
Închideți carnea; cravată cu șir de bucătărie și capete sigure cu scobitori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De MăcelarSfoară De Măcelar
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
5
Se presară cu piper și sare rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
6
Așezați într-o tigaie superficială.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
7
Coaceți la 425 de minute timp de 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Între timp, într-o cratiță mică, combinați ingredientele sosului. Se aduce la fierbere la foc mediu. Reduceți căldura; se fierbe, neacoperit, timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
9
Se toarnă peste carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
10
Coaceți cu 10 minute mai mult sau până când un termometru pentru carne citește 160 de Centimetre.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
11
Lăsați să stea 10 minute înainte de feliere. Aruncați scobitori.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă

Vin recomandat: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese

Malbec, Pinot Noir, și Sangiovese sunt alegerile mele de top pentru muschiulet de porc. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosuri cărnoase, tocănițe și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi de malbec tanic corpolent cu tăieturi grase și grătar. Un vin pe care îl puteți încerca este Bodega DiamAndes Grande Reserva Malbec-Cabernet. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 35 de dolari.
Bodega DiamAndes Grande Reserva Malbec-Cabernet
Bodega DiamAndes Grande Reserva Malbec-Cabernet
O culoare rubinică curată, profundă și strălucitoare. Arome de boabe roșii și note de cireșe care arată intensitate și prospețime. Structură excelentă, taninuri corpolente cu arome de fructe coapte, catifelate și foarte bine echilibrate.Amestec: 75% Malbec, 25% Cabernet-Sauvignon
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții4
Scor De Sănătate24
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista