Spanac Lasagna Rollups

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați rulourile de lasagna cu spanac. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 51G de proteine, 47G de grăsime, și un total de 886 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $ 3.25 pe portie, această rețetă acoperă 36% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână căței de usturoi, ou, făină și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 8 minute. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Spanac Lasagna Rollups, Lasagna Rollups, și Portobello Lasagna Rollups.
Instrucțiuni
Gătiti 7 tăiței de lasagna conform instrucțiunilor pachetului; îndepărtați cu clești sau o lingură pliată într-un bol mare cu apă rece. Repetați cu fidea rămasă.
Scurgeți tăiței și aranjați într-un singur strat pe prosoape de bucătărie curate. Acoperiți cu folie de plastic.
Gatiti ceapa in ulei incins intr-o cratita la foc mediu, amestecand ocazional, 8 minute sau pana cand ceapa este colorata caramel.
Adăugați usturoiul și sotati 1 minut. Rezervați 1/4 cană amestec de ceapă.
Bateți făina în amestecul de ceapă rămas în cratiță și gătiți, amestecând constant, 1 minut. Treceți treptat în lapte. Gatiti la foc mediu, amestecand constant, 8-10 minute sau pana cand sosul este ingrosat si bubuit.
Se ia de pe foc; se amestecă 3/4 linguriță. sare, 1/4 linguriță. piper și 1/8 linguriță. nucșoară. Lingurați 1/2 cană de sos într - un vas de copt ușor uns de 13 x 9 inci.
Scurgeți bine spanacul, apăsând între prosoape de hârtie.
Preîncălziți cuptorul la 42
Se amestecă împreună spanacul, brânza de vaci, brânza mozzarella, oul, amestecul de ceapă rezervat 1/4 cană și restul de 1 linguriță. sare și 1/4 linguriță. pepper.
Răspândiți aproximativ 3 linguri. amestec de spanac peste 1 tăiței; se rostogolește ferm și se așează, cu cusătura în jos, în vasul de copt pregătit. Repetați cu fidea rămasă și amestecul de spanac. Lingurați sosul rămas peste rulouri și presărați parmezan.
Coaceți la 425 timp de 20 până la 25 de minute sau până când sunt aurii și bulbucate.
Lăsați să stea 5 minute înainte de servire.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care îl puteți încerca este Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 85 de dolari.
![Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione]()
Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione
Culoare rubinie strălucitoare și concentrație uimitoare de parfumuri. Notele sale eterice fructate, înflorite și balsamice se remarcă prin eleganța lor proaspătă. Note de cireșe, vișine, cireșe negre, cireșe morello, violet, menta, anason, scorțișoară. Toată splendoarea sa este exprimată în palat cu un echilibru extraordinar între concentrația de aciditate și eleganță. Notele tipice de fructe roșii extinse de taninurile dulci și senzațiile minerale revin. Curat, elegant, persistent și delicat.