Spanac Lasagna Roll Up-Uri
Reteta spanac Lasagna roll up-uri ar putea satisface pofta ta mediteraneană în aproximativ 55 minute. O porție conține 250 calorii, 13g de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 1,06 USD pe porție. Dacă aveți la îndemână spanac, parmezan, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 75%, care este solid. Încercați Congelator Lasagna Roll Up-Uri, Easy Pepperoni Pizza Lasagna Roll Up-Uri, și Pui Bacon Ranch Lasagna Roll Up-Uri pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Aduceți la fiert o oală mare cu apă ușor sărată. Gatiti lasagna in apa clocotita pana cand este fiarta, dar ferma la muscatura, aproximativ 8 minute; scurgeți și așezați tăiței pe o suprafață plană.
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie la foc mediu. Gatiti si amestecati usturoiul in ulei fierbinte pana cand este parfumat, aproximativ 2 minute.
Transferați usturoiul într-un castron mare; adăugați spanac, brânză ricotta, brânză mozzarella și sare. Se amestecă amestecul până se combină uniform.
Întindeți o 1/4 cană de amestec de spanac în mijlocul fiecărui tăiței de lasagna.
Rotiți tăiței ferm în jurul umpluturii. Aranjați fidea rulată într-un vas de copt.
Se toarnă sosul de spaghete peste rulouri. Acoperiți vasul cu folie de aluminiu.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 30 de minute.
Scoateți folia din vas și continuați să gătiți încă 5 minute.
Presărați parmezan peste rulouri pentru a servi.