Spanacul copt koftan este un fără gluten și vegan rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 8g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 170 calorii. Pentru $1.44 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. Un amestec de ceapă, spanac, coriandru măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 10 minute. Acesta este adus la tine de blog.fatfreevegan.com. toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este destul de bun. Încercați Torturi Kofta ușor coapte cu sos Tahini, Lauki kofta, cum se face Lauki Kofta | Lauki Kofta curry, și varza kofta , cum se face varza Kofta pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Adăugați spanacul și blanch timp de un minut, sau doar până se ofilesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
2
Se scurge bine într-o strecurătoare.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
3
Puneți spanacul împreună cu tofu, drojdia nutritivă, sucul de lămâie și sarea într-un robot de bucătărie și procesați până se sfărâmă. Pune deoparte. Pulverizați o tigaie mare cu ulei de canola și aduceți-o la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Drojdie Nutritivă
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Ardei Chipotle, Tocat Grosier
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
Creveți Sotați, Decojiți
4
Adăugați semințele de chimen și prăjiți timp de un minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
5
Adăugați ceapa, usturoiul și ghimbirul și saut-ul până când ceapa este moale, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
6
Adăugați garam masala, amestecați și adăugați imediat cartofii și amestecul de spanac. Gatiti, amestecand, inca 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Garam Masala
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
7
Scoateți din căldură și lingura într-un castron mare.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
8
Adăugați făina de naut și amestecați bine. Se lasă să se răcească până când este ușor de manevrat. Formați în aproximativ 20 de bile, cu diametrul de aproximativ 1 inch. (Nu vă faceți griji cu privire la obținerea lor perfectă; vor aplatiza în mod natural unele în timpul coacerii.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De Năut
9
Așezați pe o foaie de biscuiți unsă sau pe un covor de copt din silicon: Preîncălziți cuptorul la 232°.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
10
Coaceți timp de 10 minute și apoi întoarceți kofta.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
11
Coaceți încă 10 minute și întoarceți-vă din nou.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
12
Coaceți încă 10 minute sau până când toate părțile se rumenesc ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
13
Se servește cu sos de iaurt de castraveți-soia (mai jos), garnisit cu roșii, ceapă roșie și ardei iute chile. Acest lucru face o umplutură delicioasă pentru pâine integrală de grâu pita sau chapatis.