Spanac Fiert

Spanac Fiert
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați spanacul fiert. Această rețetă face 6 porții cu 154 calorii, 8g de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru $2.35 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Această rețetă de la Foodnetwork are 7 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Mergeți la magazin și ridicați căței de usturoi, ulei de măsline, sare și piper și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Cu o lingură scor de 97%, acest fel de mâncare este minunat. Rețete similare includ Spanac Fiert, Miel fiert cu spanac, și Spanac Fiert Spaniol Cu Năut.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o oală foarte mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Se adaugă ceapa și usturoiul și se sotează până se înmoaie, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
3
Se adaugă 1/3 din spanac și se sotează până începe să se ofilească, aproximativ 1 până la 2 minute. Continuați să adăugați spanacul 1 mână la un moment dat, sotând doar până când începe să se ofilească înainte de a adăuga mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SpanacSpanac
4
Adăugați sosul de soia și ardeiul roșu zdrobit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei RoșuFulgi De Ardei Roșu
Sos De SoiaSos De Soia
5
Se sotează la foc mare până când spanacul se ofilește. Condimentează amestecul, după gust, cu sare și piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
SpanacSpanac
6
Transferați amestecul într-un castron și serviți.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții6
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista