Spanac Fiert
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați spanacul fiert. Această rețetă face 6 porții cu 154 calorii, 8g de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru $2.35 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Această rețetă de la Foodnetwork are 7 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Mergeți la magazin și ridicați căței de usturoi, ulei de măsline, sare și piper și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Cu o lingură scor de 97%, acest fel de mâncare este minunat. Rețete similare includ Spanac Fiert, Miel fiert cu spanac, și Spanac Fiert Spaniol Cu Năut.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o oală foarte mare la foc mediu.
Se adaugă ceapa și usturoiul și se sotează până se înmoaie, aproximativ 8 minute.
Se adaugă 1/3 din spanac și se sotează până începe să se ofilească, aproximativ 1 până la 2 minute. Continuați să adăugați spanacul 1 mână la un moment dat, sotând doar până când începe să se ofilească înainte de a adăuga mai mult.
Adăugați sosul de soia și ardeiul roșu zdrobit.
Se sotează la foc mare până când spanacul se ofilește. Condimentează amestecul, după gust, cu sare și piper negru.
Transferați amestecul într-un castron și serviți.