Spanac de vacanță cu panglici de ardei roșu

Spanac de vacanță cu panglici de ardei roșu
Spanacul de vacanță cu panglici de ardei roșu este un fără gluten, primar și întreg 30 farfurie. Această rețetă face 4 porții cu 139 calorii, 6g de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru $ 2.36 pe portie, această rețetă acoperă 29% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de ardei gras, piper, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular remarcabil de 91%. Încercați panglici de dovlecei cu vinetă de lămâie și piper negru, Ravioli de spanac cu panglici de dovlecel, și roșii prăjite și piper roșu dip pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Coaceți ardeii pe o foaie de copt căptușită cu folie de aluminiu ușor unsă la 400 timp de 30 de minute sau până când ardeii arată blister.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativFileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Așezați ardeii într-o pungă de plastic cu fermoar și sigilați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativFileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căni (170 G) De Ceapă Prăjită French's® Original Sau Cheddar3 Căni (170 G) De Ceapă Prăjită French's® Original Sau Cheddar
3
Lăsați să stea 10 minute pentru a slăbi pielea. Cojiți ardeii; îndepărtați și aruncați semințele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativFileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
4
Tăiați ardeii în felii subțiri. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativFileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
5
Sotati usturoiul in ulei de masline fierbinte intr-o tigaie mare la foc mediu 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Adăugați spanac, 1 pungă la un moment dat și sotati doar până când spanacul începe să se ofilească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
7
Adăugați sare și piper. Acoperiți și reduceți căldura la mediu scăzut. Gatiti inca 2-3 minute sau pana cand spanacul este complet ofilit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
8
Scurgeți spanacul și reveniți la tigaie. Se amestecă ardeii prăjiți feliați, nucile de pin și, dacă se dorește, oțetul. Gatiti la foc mediu 5 minute sau pana cand se incalzeste bine, aruncand usor pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-121 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativFileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
9
Bucătărie Express: substitut 1 (7-uncie) borcan prăjită ardei roșu, drenate și felii, pentru 2 ardei roșu. Omiteți procedura de coacere și continuați conform instrucțiunilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Tortilla Galbene De Porumb (15 Cm), încălzite8 Tortilla Galbene De Porumb (15 Cm), încălzite
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate100
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista