Spanac de vacanță cu panglici de ardei roșu
Spanacul de vacanță cu panglici de ardei roșu este un fără gluten, primar și întreg 30 farfurie. Această rețetă face 4 porții cu 139 calorii, 6g de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru $ 2.36 pe portie, această rețetă acoperă 29% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de ardei gras, piper, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular remarcabil de 91%. Încercați panglici de dovlecei cu vinetă de lămâie și piper negru, Ravioli de spanac cu panglici de dovlecel, și roșii prăjite și piper roșu dip pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Coaceți ardeii pe o foaie de copt căptușită cu folie de aluminiu ușor unsă la 400 timp de 30 de minute sau până când ardeii arată blister.
Așezați ardeii într-o pungă de plastic cu fermoar și sigilați.
Lăsați să stea 10 minute pentru a slăbi pielea. Cojiți ardeii; îndepărtați și aruncați semințele.
Tăiați ardeii în felii subțiri. Pune deoparte.
Sotati usturoiul in ulei de masline fierbinte intr-o tigaie mare la foc mediu 2 minute.
Adăugați spanac, 1 pungă la un moment dat și sotati doar până când spanacul începe să se ofilească.
Adăugați sare și piper. Acoperiți și reduceți căldura la mediu scăzut. Gatiti inca 2-3 minute sau pana cand spanacul este complet ofilit.
Scurgeți spanacul și reveniți la tigaie. Se amestecă ardeii prăjiți feliați, nucile de pin și, dacă se dorește, oțetul. Gatiti la foc mediu 5 minute sau pana cand se incalzeste bine, aruncand usor pentru a acoperi.
Bucătărie Express: substitut 1 (7-uncie) borcan prăjită ardei roșu, drenate și felii, pentru 2 ardei roșu. Omiteți procedura de coacere și continuați conform instrucțiunilor.