Spanac cu usturoi ofilit
Spanacul cu usturoi ofilit ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de garnituri. Această rețetă servește 4. Vă uitați la silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și lacto ovo vegetariană are 70 de calorii, 3 g de proteine și 4 g de grăsime per porție. Pentru 95 de cenți per porție, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână spanac, bulion de pui, sos de soia și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Vă este adus de Taste of Home. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Ținând cont de toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 63%, ceea ce este bun. Spanacul ofilit cu usturoi susan, spanacul ofilit cu nucșoară și usturoi și friptura de porc cu usturoi și ierburi cu cartofi, spanac ofilit și crema răcoritoare de castraveți sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, combinați amidonul de porumb, zahărul, bulionul, sosul de soia și uleiul de susan până când se omogenizează; pus deoparte.
Într-o tigaie mică, căliți usturoiul în ulei de canola timp de 1 minut. Se amestecă amestecul de bulion și se adaugă în tigaie. Gatiti si amestecati la foc mediu pana se ingroasa usor.
Adăugați spanacul; gătiți și amestecați timp de 2 minute sau doar până când spanacul este ofilit și acoperit cu sos.
Serviți cu o lingură cu fantă.