Spanac cu unt cu oțet
Spanacul cu unt cu oțet ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten, primară, prietenoasă cu fodmap și vegetariană servește 4 și costă 35 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 0g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 152 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Dacă aveți spanac cu frunze plate, sare kosher, unt și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Carne de porc fiartă în oțet balsamic cu legume cu unt, Oțet-pui marinat cu verdeață unsă și ridichi, și Eglefin afumat cu spanac cu unt și sos de muștar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Adăugați treptat spanacul într-o oală mare uscată la foc mediu, permițându-i să se ofilească între adaosuri; gatiti pana se inmoaie,5-8 minute.
Scurgere; apăsați pentru a îndepărta lichidul.Ștergeți oala.
Se topește untul în aceeași oală peste mediucăldură.
Adăugați spanac și 2 lingurițe de oțet.Condimentați cu sare, piper și mai mult oțet, dacă doriți; aruncați pentru a acoperi.