Spanac cu ceapă și nuci de pin
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați spanacul cu ceapă și nuci de pin. Această rețetă fără gluten, lacto ovo vegetariană și primară servește 6 și costă 76 de cenți pe porție. O porție conține 160 de calorii, 2G de proteine, și 15g de grăsime. 22 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Dacă aveți la îndemână grătar de nucșoară, ceapă, g pungi spanac și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 21%, ceea ce nu este atât de spectaculos. Încercați Quiche De Legume Cu Spanac, Ceapă Și Nuci De Pin, Ceapă prăjită cu Gorgonzola + nuci de pin, și Broccoli Cu Ceapă Caramelizată Și Nuci De Pin pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie mare și adâncă.
Adăugați ceapa, acoperiți, apoi prăjiți ușor timp de 15 minute până când este moale și aproape transparent.
Adăugați untul și nucile de pin, măriți focul, apoi prăjiți încă 5 minute sau până când ceapa este aurie închisă. Se amestecă usturoiul, se rade puțin nucșoară, apoi se prăjește 1 min. Stropiți în oțet.
Între timp, încălziți cea mai mare tigaie pe care o aveți până când este foarte fierbinte. Aruncați jumătate din spanac, acoperiți timp de 20 de secunde, apoi amestecați până se ofilesc. Sfat într-o strecurătoare așezată peste un castron, apoi repetați cu a doua pungă de spanac.
Pentru a servi, aruncați spanacul gătit în amestecul de ceapă și condimentați Generos.