Spanac Cu Brânză

Spanac Cu Brânză
Spanacul brânzos este un vegetarian garnitură. Această rețetă face 8 porții cu 230 calorii, 15g de proteine, și 16g de grăsime fiecare. Pentru $1.12 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați unt, spanac, făină și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 5 ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este solid. Încercați Hot N ' Cheesy Spanac & Anghinare Dip, Spanac Cu Cremă De Brânză, și Brânză-Spanac Crab Dip pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați toate ingredientele.
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
2
Se toarnă într-un 3-qt uns. aragaz lent. Acoperiți și gătiți la foc mare timp de 1 oră. Reduceți căldura la minim; gătiți 4-5 ore mai mult sau până când un cuțit introdus lângă centru iese curat.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Chile Jalapeno Tocat Fin Cu Seminte2 Linguri De Chile Jalapeno Tocat Fin Cu Seminte
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
DificultateExpert
Gata În5 hrs, 10 m.
Porții8
Scor De Sănătate15
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista