Spanac Cremă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați spanacul cremă. O porție conține 127 calorii, 5g de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru $1.19 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de ceapă, unt, sare și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Această rețetă de la femeia pionieră are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Spanac sănătos cu cremă: mai puțină smântână, mai mult spanac, la fel de bun, Spanac Cremă, și Spanac Cremă.
Instrucțiuni
Topiți 1 băț de unt într-o oală.
Se presară făină și se amestecă împreună. Gatiti la foc mediu timp de cinci minute sau pana se rumenesc. Aruncați ceapa și usturoiul și amestecați împreună, gătind încă un minut.
Se toarnă laptele, amestecând constant și gătiți încă cinci minute în timp ce gătiți spinach.To gatiti spanacul, topiti 3 linguri de unt intr-o oala separata.
Adăugați spanacul în trepte până când se încorporează și gătiți până se ofilesc, dar nu ud, aproximativ 4 până la 5 minute.Condimentați sosul de smântână cu sare, piper și nucșoară.
Adăugați spanacul în sosul de smântână, amestecând ușor pentru a combina.