Spanacul cremos la cuptor este o garnitură care servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7 g de proteine, 18 g de grăsimi și un total de 232 de calorii. Pentru 1,05 USD per porție, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și luați sare, cremă de brânză, pesmet asezonat și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Vă este adus de Taste of Home. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă lacto ovo vegetariană. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor solid de 52%. Rețete similare sunt Dip cremoasă de spanac la cuptor, Paste cremoase de anghinare cu spanac la cuptor și Paste cremoase de anghinare la cuptor.
Instrucțiuni
1
Gatiti spanacul conform instructiunilor de pe ambalaj; se scurge bine. Se amestecă crema de brânză, 2 linguri de unt și sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
2
Transferați într-un 1-qt uns. vas de copt. Topiți untul rămas; se amestecă cu pesmet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
3
Se presara peste amestecul de spanac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
4
Coaceți, descoperit, la 350° timp de 20 de minute sau până se rumenesc ușor.