Spanac cremos la cuptor

Spanac cremos la cuptor
Spanacul cremos la cuptor este o garnitură care servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7 g de proteine, 18 g de grăsimi și un total de 232 de calorii. Pentru 1,05 USD per porție, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și luați sare, cremă de brânză, pesmet asezonat și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Vă este adus de Taste of Home. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă lacto ovo vegetariană. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor solid de 52%. Rețete similare sunt Dip cremoasă de spanac la cuptor, Paste cremoase de anghinare cu spanac la cuptor și Paste cremoase de anghinare la cuptor.

Instrucțiuni

1
Gatiti spanacul conform instructiunilor de pe ambalaj; se scurge bine. Se amestecă crema de brânză, 2 linguri de unt și sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
2
Transferați într-un 1-qt uns. vas de copt. Topiți untul rămas; se amestecă cu pesmet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
3
Se presara peste amestecul de spanac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
4
Coaceți, descoperit, la 350° timp de 20 de minute sau până se rumenesc ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
DificultateNormal
Gata În35 m.
Porții6
Scor De Sănătate14
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista