Spanac, ceapă verde și Quiche gouda afumată

Spanacul, ceapa verde și quiche-ul Gouda afumat este un vegetarian mâncare de dimineață. Această rețetă servește 10. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 202 calorii. Pentru 59 cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de ceapă verde, unt, gălbenuș de ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este o preț foarte rezonabil rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 36 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Quiche fără crustă de spanac și gouda afumată, Quiche fără lactate cu spanac, slănină și ceapă verde, și Quiche fără crustă de anghinare și gouda afumată.
Instrucțiuni
Pentru a pregăti crusta, puneți untul într-un castron mare; bateți cu un mixer la viteză medie până când este ușor și pufos.
Combinați laptele, sarea și gălbenușul de ou într-un castron mic; se amestecă bine cu un tel.
Adăugați amestecul de lapte în unt, câte 1 lingură, bătând bine după fiecare adăugare.
Adăugați făină; bate doar până se combină. Apăsați amestecul într-un cerc de 4 inci pe folie de plastic; capac. Se răcește timp de 1 oră.
Preîncălziți cuptorul la 35
Desfaceți și așezați aluatul răcit pe o suprafață ușor făinată.
Rulați aluatul într-un cerc de 10 inci. Puneți aluatul într-o farfurie de plăcintă de 9 inci. Înghețați 15 minute.
Coaceți la 350 timp de 25 de minute sau până se rumenesc ușor. Mișto.
Pentru a pregăti umplutura, încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Adauga ceapa; saut 5 minute sau pana cand se inmoaie.
Adăugați spanac; saut 2 minute.
Combinați 1 cană de lapte și ingredientele rămase într-un castron; se amestecă bine cu un tel. Se amestecă amestecul de spanac.
Se toarnă umplutura în crustă.
Coaceți la 350 timp de 35 de minute.