Spanac Arancini

Spanac Arancini
Spanac Arancini ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care il cautati. Această rețetă face 20 de porții cu 277 calorii, 10g de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru 100 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Toateretete are 26 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore și 25 de minute. Un amestec de ceapă, vin, pesmet condimentat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 38%, ceea ce nu este atât de spectaculos. Rețete similare sunt Arancini, Arancini, și Etichetă: Saffron Arancini.

Instrucțiuni

1
Aduceți 4 căni de bulion de pui și fire de șofran la fiert într-o cratiță la foc mare. Se amestecă orezul Arborio, se întoarce la fierbere, apoi se reduce focul la mediu-mic, se acoperă și se fierbe până când orezul este fraged, dar încă puțin ferm, aproximativ 16 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șofranșofran
Dovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 CmDovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 Cm
Arborrio RiceArborrio Rice
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Încălziți uleiul de măsline într-o cratiță mare la foc mediu. Se amestecă ceapa și se gătește un minut, apoi se amestecă usturoiul și se continuă gătitul până când ceapa s-a înmuiat și a devenit translucidă, aproximativ 3 minute. Se amestecă vinul, spanacul și untul și se aduce la fierbere. Reduceți căldura la mediu-scăzut și pliați în orez fiert și parmezan; gătiți câteva minute până când amestecul este puțin rigid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Orez FiertOrez Fiert
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
3
Se întinde pe o foaie de copt și se răcește la frigider până se răcește complet, 4 ore până peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
4
Odată ce amestecul de orez s-a răcit, formați arancini închizând un cub de brânză mozzarella în aproximativ 3 linguri de orez pentru a forma o bilă de 1 inch; pus deoparte. După ce ați terminat de făcut bilele, Așezați făina, ouăle și firimiturile de pâine în boluri separate, puțin adânci. Unul câte unul, rotiți ușor arancini în făină pentru a acoperi, apoi scuturați excesul. Se înmoaie în ou bătut, apoi se rulează în pesmet; deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate TocatLinguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Încălziți uleiul într-o friteuză sau o tigaie electrică la 350 grade F (175 grade C).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Prăjiți adânc arancini 5 sau 6 la un moment dat în uleiul fierbinte până se rumenesc, aproximativ 4 minute. Asigurați-vă că rotiți arancini cu o lingură de metal în timp ce gătesc, astfel încât să fie rumenite uniform pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
7
Scurgeți pe prosoape de hârtie și serviți fierbinte.
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
DificultateExpert
Gata În5 hrs, 25 m.
Porții20
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista