Spanac-Anghinare Rollatini
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Spanac-Anghinare Rollatini. O porție conține 773 calorii, 36g de proteine, și 43G de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 2,5 USD pe porție. 8 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de spanac, brânză mozzarella cu umiditate scăzută, sare și piper kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este minunat. Încercați Pui Și Spanac Rollatini, Rollatini De Pui Cu Brânză, Șuncă Și Spanac, și Rollatini de vinete cu Pancettan și spanac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Faceți sosul de brânză: topiți untul într-o cratiță medie la foc mediu.
Bateti faina pana se omogenizeaza; gatiti, amestecand, 1 minut. Se amestecă treptat laptele și cayenne până se omogenizează. Se aduce la fierbere și se gătește, amestecând ocazional, până se îngroașă ușor, aproximativ 2 minute.
Se scoate de pe foc și se bate în cheddar, mozzarella și parmezan până se topește.
Adăugați 1/2 linguriță de sare și câteva măcinări de piper negru; lăsați să se răcească la temperatura camerei, aproximativ 1 oră.
Faceți umplutura: topiți untul într-o tigaie la foc mediu; adăugați ceapa și gătiți, amestecând ocazional, până la moale, aproximativ 6 minute.
Adăugați spanacul, inimile de anghinare, sosul Worcestershire și 1/2 linguriță de sare și gătiți, amestecând ocazional, până când legumele sunt fragede, aproximativ 5 minute.
Se transferă într-un castron și se lasă să se răcească, 30 de minute. Condimentează cu sare și piper, apoi amestecă parmezanul, oul și 3/4 cană din sosul de brânză răcit.
Pregătiți rollatini: Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. aduceți la fiert o oală mare cu apă sărată și amestecați uleiul de măsline.
Adăugați tăiței și gătiți, amestecând des, până când sunt pliabile, dar nu complet fierte, aproximativ 8 minute.
Scurgeți și clătiți sub apă rece pentru a se răci, apoi așezați-vă pe o suprafață de lucru.
Întindeți uniform 2 1/2 căni de sos de brânză în fundul unui vas de copt de 9 pe 13 inci. Lingurați 2 linguri de umplutură de spanac la un capăt al fiecărui tăiței.
Rotiți tăiței în jurul umpluturii și așezați cusătura în jos în vasul de copt. Se acoperă cu sosul rămas și se presară cu mozzarella și parmezan.
Acoperiți vasul cu folie; coaceți până la bule, aproximativ 35 de minute. Porniți broilerul. Se descoperă și se fierbe până se rumenesc în pete, 2 până la 4 minute.
Lăsați să stea 10 minute înainte de servire.
Fotografie realizată de Con Poulos