Spanac Alfredo Lasagna
Uitați să ieșiți să mâncați sau să comandați mâncare la pachet de fiecare dată când doriți mâncare mediteraneană. Încercați să faceți spanac Alfredo Lasagnan acasă. Pentru $1.9 pe portie, obțineți un fel principal care servește 10. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 28G de proteine, 37g de grăsime, și un total de 577 calorii. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 5 minute. Un amestec de brânză ricotta de carton, parmezan, ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 50%. Rețete similare includ Spanac Alfredo Lasagna, Lasagna Alfredo Cu Spanac Cu Aragaz Lent, și Lasagna Alfredo Cu Spanac Cu Aragaz Lent.
Instrucțiuni
Înmuiați tăiței în apă fierbinte timp de 15 minute.
Între timp, într-o tigaie mare, gătiți cârnații la foc mediu până nu mai roz.
Scurgeți tăiței; pus deoparte.
Scurgeți cârnații; adăugați spanacul, sosul Alfredo, sarea și piperul.
Într-un castron mic, combinați ouăle și brânzeturile cheddar, ricotta și parmezan. Într-un 13-In fără grăsime. x 9-în. vas de copt, strat o treime din amestecul de cârnați, tăiței și amestec de brânză. Repetați straturile de două ori.
Se presară cu brânză mozzarella.
Se acoperă și se coace la 350 de minute timp de 45 de minute.
Lăsați să stea 15 minute înainte de tăiere.
Vin recomandat: Chianti, Montepulciano, Sangiovese
Lasagna funcționează foarte bine cu Chianti, Montepulciano și Sangiovese. Lasagna se împerechează bine cu vinul roșu cu corp mediu, cu aciditate mai mare. Sangiovese, Montepulciano și Chianti se potrivesc cu nota de plată. Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva cu un rating de 4, 8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 40 de dolari pe sticlă.
![Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva]()
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
Culoare: Roșu granat strălucitor. Buchet: Complex și dezvoltat cu arome de fructe coapte. Cerul gurii: intens și bogat cu mare greutate și extract, dulceața de fructe coapte persista în finisaj lung. Recomandat cu: rață, păsări de vânat și preparate din carne roșie. Un meci excelent cu un curs de brânză fină.