Spaghettini de roșii și busuioc de vară

Spaghettini de roșii și busuioc de vară este un vegetarian felul principal. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 21g de proteine, 32g de grăsime, și un total de 639 calorii. Pentru $2.04 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați roșii prune, brânză mozzarella ambalată în apă, măsline kalamatan și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Încercați Paste de roșii, busuioc și Feta de la sfârșitul verii, Unt De Busuioc De Roșii De Vară Afumate, și Bouillabaisse de roșii de vară cu busuioc Rouille pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți o cratiță mare de apă la fiert. Picătură în 3 roșii; gatiti 30 de secunde. Folosind lingura cu fante, transferați roșiile pe farfurie. Repetați cu roșiile rămase. Când se răcește, curățați roșiile începând de la X.
Tăiați roșiile pe jumătate orizontal; stoarceți semințele și sucul. Se toacă roșiile grosier; se transferă într-un castron mare.
Se amestecă în măsline, 5 linguri de ulei, busuioc feliat și șalotă.
Încălziți restul de 3 linguri de ulei în tigaie medie grea la foc mediu.
Adăugați pesmet. Saut până la crocant și auriu, aproximativ 5 minute. Pune deoparte.
Gatiti pastele intr-o oala mare cu apa sarata clocotita pana cand sunt fragede, dar inca Ferme de muscat, amestecand ocazional.
Adăugați paste în amestecul de roșii; aruncați pentru a amesteca. Se amestecă ușor în brânză.
Transferați pastele în vasul de servire.
Se presară pesmet; se ornează cu crenguțe de busuioc.