Spaghettini cu sos Checca
Spaghettini cu sos Checca ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. Această rețetă face 4 porții cu 439 calorii, 17g de proteine, și 20g de grăsime fiecare. Pentru $1.75 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Dacă aveți brânză mozzarella, parmezan, căței de usturoi și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 23 minute. Cu o lingură scor de 67%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Spaghete Cu Sos Checca, Veronica ' s Veggie Meatloaf cu sos Checca, și Spaghettini în sos roșu pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti pastele intr-o oala mare cu apa sarata clocotita pana cand sunt al dente, fragede, dar inca ferme la muscatura, amestecand des, aproximativ 8 minute.
Între timp, combinați următoarele 7 ingrediente într-un robot de bucătărie. Pulse doar până când roșiile sunt tocate grosier (nu piure).
Scurgeți pastele, rezervând o parte din apa pentru paste. Aruncați pastele cu amestecul de roșii și mozzarella proaspătă într-un castron mare.
Adăugați o parte din apa de paste rezervată (aproximativ 1/4 cană) dacă sosul pare uscat.