Spaghettini cu Escarole picante și Pecorino Romano
Spaghettini cu Escarole picante și Pecorino Romano este un pescatarian felul principal. Această rețetă face 6 porții cu 503 calorii, 21g de proteine, și 19g de grăsime fiecare. Pentru $1.34 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână apă, escarolă, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este super. Încercați Năut Cu Lămâie Și Pecorino Romano, Popcorn cu Pecorino Romano și slănină, și Cartofi zdrobiți cu Pecorino Romano Gremolata pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți 2 linguri de ulei într-o cratiță mare și grea la foc mediu.
Adăugați hamsii și ardeiul roșu zdrobit uscat; se amestecă 1 minut.
Adăugați usturoi; se amestecă 30 de secunde. Se amestecă escarola.
Adăugați 1 cană de apă, acoperiți tigaia și reduceți focul la minim. Gatiti pana cand escarola este frageda, aproximativ 5 minute. Condimentează după gust cu sare și piper.
Între timp, gătiți pastele într-o oală mare cu apă sărată clocotită până se înmoaie, dar încă fermă pentru a mușca.
Scurgeți pastele, rezervând 1 cană de lichid de gătit.
Adăugați paste la amestecul de escarole și amestecați la foc mic pentru a combina, adăugând lichid de gătit cu linguri pentru a umezi dacă este necesar. Se amestecă restul de 2 linguri de ulei. Împărțiți pastele între boluri puțin adânci, presărați brânză și serviți.