Spaghettini cu creveți, roșii și firimituri de Chile
Spaghettini cu creveți, roșii și firimituri de Chile este un lactate gratuit și pescatarian farfurie. Pentru 42 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 45. O porție conține 72 calorii, 4G de proteine, și 3G de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de piper, creveți, roșii cherry de moștenire și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Spaghettini Cu Usturoi Și Chile Uscate, Spaghettini cu roșii, hamsii și migdale, și Spaghettini cu roșii, hamsii și migdale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 45
Puneți roșiile de prune într-un vas mic de copt și stropiți cu oțetul și 2 linguri de ulei de măsline. Prăjiți aproximativ 20 de minute, doar până când pielea se slăbește și roșiile abia se înmoaie.
Se lasă să se răcească ușor, apoi se curăță roșiile. Folosind găurile mari de pe o răzătoare de cutie, radeți roșiile înapoi în vasul de copt și amestecați. Condimentează cu sare și piper.
Între timp, încălziți 2 linguri de ulei de măsline într-o tigaie mare.
Adăugați firimiturile de pâine și gătiți la foc moderat, amestecând, până devin aurii și crocante, aproximativ 5 minute. Se amestecă coaja de lămâie și un vârf de piper roșu zdrobit și se condimentează cu sare.
Transferați firimiturile într-un bol și ștergeți tigaia.
Într-o oală mare cu apă sărată clocotită, gătiți pastele până abia al dente.
Scurgeți pastele, rezervând 1/2 cană din apa de gătit. Întoarceți pastele în oală și amestecați în 2 linguri de ulei de măsline.
În tigaia mare, încălziți restul de 3 linguri de ulei până la sclipire. Condimentați creveții cu sare și un vârf de piper roșu zdrobit și gătiți la foc mare, aruncând o dată sau de două ori, până abia fierte, aproximativ 1 1/2 minute.
Adăugați busuiocul și pastele împreună cu apa de gătit a pastelor rezervate și gătiți, aruncând, până când creveții sunt albi pe tot parcursul și pastele sunt acoperite într-un sos ușor, aproximativ 1 minut.
Transferați pastele în boluri și împrăștiați roșiile cherry peste tot. Se acoperă cu sosul de roșii și firimiturile de pâine.