Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mediteraneene, așa că încercați Spaghetti Caserole II. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 13g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 212 calorii. Această rețetă servește 15 și costă 66 de cenți pe porție. Această rețetă de la Toateretete are 2 fani. Un amestec de conserve de roșii, spaghete, brânză cheddar și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 42%, ceea ce este destul de bun. Încercați Caserola De Spaghete, Caserola De Spaghete, și Caserola De Spaghete pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Aduceți la fiert o oală mare cu apă ușor sărată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
2
Adăugați pastele și gătiți timp de 8 până la 10 minute sau până la dente; se scurge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste
3
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
4
Într-o tigaie medie la foc mediu-mare, gătiți carnea de vită măcinată până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită Măcinată
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Scurgere.
6
Așezați carnea de vită într-un vas de copt de 9x13 inci. Se acoperă cu roșii, supă de roșii și suc de roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Roșii
Supă De Roșii
Tomate
Carne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
7
Strat spaghete peste roșii și deasupra cu cheddar mărunțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Cheddar Mărunțită
Spaghete
Tomate
8
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 45 de minute, până când brânza este aurie și bulbucată.
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care îl puteți încerca este Antinori Badian a Passignano Chianti Classico Gran Selezione. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 60 de dolari.