Spaghetti caserola II

Spaghetti caserola II
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mediteraneene, așa că încercați Spaghetti Caserole II. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 13g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 212 calorii. Această rețetă servește 15 și costă 66 de cenți pe porție. Această rețetă de la Toateretete are 2 fani. Un amestec de conserve de roșii, spaghete, brânză cheddar și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 42%, ceea ce este destul de bun. Încercați Caserola De Spaghete, Caserola De Spaghete, și Caserola De Spaghete pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți la fiert o oală mare cu apă ușor sărată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Adăugați pastele și gătiți timp de 8 până la 10 minute sau până la dente; se scurge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
3
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Într-o tigaie medie la foc mediu-mare, gătiți carnea de vită măcinată până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită MăcinatăCarne De Vită Măcinată
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Scurgere.
6
Așezați carnea de vită într-un vas de copt de 9x13 inci. Se acoperă cu roșii, supă de roșii și suc de roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De RoșiiSuc De Roșii
Supă De RoșiiSupă De Roșii
TomateTomate
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
7
Strat spaghete peste roșii și deasupra cu cheddar mărunțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Cheddar MărunțităBrânză Cheddar Mărunțită
SpagheteSpaghete
TomateTomate
8
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 45 de minute, până când brânza este aurie și bulbucată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care îl puteți încerca este Antinori Badian a Passignano Chianti Classico Gran Selezione. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 60 de dolari.
Antinori Badia a Passignano Chianti Classico Gran Selezione
Antinori Badia a Passignano Chianti Classico Gran Selezione
De culoare roșu rubiniu intens, vinul prezintă arome atât de fructe, cât și senzațiile tipice de stejar, care fuzionează armonios și oferă, de asemenea, note balsamice și grafit pe nas. Gustul este bogat, cu taninuri suple și echilibrate, împreună cu prospețimea vibrantă tipică Sangiovese. Finisajul și postgustul sunt de persistență notabilă și repetă notele de fructe de pădure simțite mai întâi pe nas.
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții15
Scor De Sănătate6
Revista