Spaghetti Alle Vongole
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Spaghetti Alle Vongole. Pentru $2.03 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 21g de proteine, 30g de grăsime, și un total de 646 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de cocoloși, pătrunjel cu frunze plate, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Spaghetti alle vongole, Spaghetti Alle Vongole, și Spaghetti alle Vongole.
Instrucțiuni
Aduceți 3 litri de apă la fierbere într-o oală de 5 litri.Condimentează ușor cu sare; adăugați paste și gătiți,amestecând ocazional, până la aproximativ 2 minuteînainte de licitație.
Scurgeți, rezervând 1/2 cană de pastăapă de gătit.
Între timp, încălziți 3 linguri de ulei într-o abilitate marepeste foc mediu.
Adăugați usturoiul și gătiți,învârtind tigaia des, până când sunt aurii.
Adăugați fulgi de piper roșu și continuați să gătiți încă 15 secunde.
Adăugați vin, apoi scoici; creștecăldură la mare. Acoperiți tigaie și se fierbe până scoicideschideți și eliberați sucurile lor, 3-6 minute,în funcție de mărimea scoici. Pe măsură ce scoicile se deschid,folosiți clești pentru a le transfera într-un castron.
Adăugați 1/4 cană din apa rezervată pentru paste laskillet; aduceți la fierbere.
Adăugați pastele în tigaie. Gătitla foc mare, aruncând constant, până când pastais al dente și a absorbit o parte din sos din tigaie.
Adăugați scoici și orice sucuridin castron în tigaie, împreună cu pătrunjel și pentru a combina. (
Adăugați mai multă apă pentru paste dacă sosulpare uscat.)
Transferați pastele în boluri calde șise înmoaie cu uleiul rămas.