Spaghetti Alle Vongole

Spaghetti Alle Vongole
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Spaghetti Alle Vongole. Pentru $2.03 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 21g de proteine, 30g de grăsime, și un total de 646 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de cocoloși, pătrunjel cu frunze plate, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Spaghetti alle vongole, Spaghetti Alle Vongole, și Spaghetti alle Vongole.

Instrucțiuni

1
Aduceți 3 litri de apă la fierbere într-o oală de 5 litri.Condimentează ușor cu sare; adăugați paste și gătiți,amestecând ocazional, până la aproximativ 2 minuteînainte de licitație.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Scurgeți, rezervând 1/2 cană de pastăapă de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
3
Între timp, încălziți 3 linguri de ulei într-o abilitate marepeste foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
4
Adăugați usturoiul și gătiți,învârtind tigaia des, până când sunt aurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Adăugați fulgi de piper roșu și continuați să gătiți încă 15 secunde.
6
Adăugați vin, apoi scoici; creștecăldură la mare. Acoperiți tigaie și se fierbe până scoicideschideți și eliberați sucurile lor, 3-6 minute,în funcție de mărimea scoici. Pe măsură ce scoicile se deschid,folosiți clești pentru a le transfera într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ScoiciScoici
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
CleșteClește
BolBol
7
Adăugați 1/4 cană din apa rezervată pentru paste laskillet; aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
8
Adăugați pastele în tigaie. Gătitla foc mare, aruncând constant, până când pastais al dente și a absorbit o parte din sos din tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Adăugați scoici și orice sucuridin castron în tigaie, împreună cu pătrunjel și pentru a combina. (
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătrunjelPătrunjel
ScoiciScoici
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
TigaieTigaie
10
Adăugați mai multă apă pentru paste dacă sosulpare uscat.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
11
Transferați pastele în boluri calde șise înmoaie cu uleiul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate39
Revista