Spaghetti all ' Amatriciana
Spaghetti all ' Amatriciana ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 684 calorii, 28G de proteine, și 31g de grăsime fiecare. Pentru $ 2.65 pe portie, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de parmezan, piure de roșii, spaghete și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până oțet de vin roșu ar putea urma acest curs principal cu Plăcintă Cu Cireșe ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este bun. Încercați Spaghete și chiftele All ' Amatriciana, spaghetti squash amatriciana, și Cina in seara asta: Spaghetti all ' Amatriciana pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Aduceți o oală mare cu apă sărată la fierbere la foc mare.
Între timp, desfaceți pancetta.
Tăiați-l în bucăți lungi de 1 inch, apoi feliați fiecare bucată subțire peste Bob.
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc moderat.
Adăugați pancetta și gătiți până când redă o parte din grăsime, aproximativ 5 minute. Nu-l lăsați să se croiască.
Adăugați ceapa și gătiți până se înmoaie, aproximativ 10 minute. În timp ce ceapa se gătește, adăugați pastele în apa clocotită.
Adăugați fulgii de ardei roșu și pătrunjelul în amestecul de ceapă și gătiți scurt pentru a le elibera parfumul.
Adăugați oțetul și fierbeți scurt până se evaporă, apoi adăugați piureul de roșii și 1/4 cană din apa de paste. Se fierbe scurt pentru a se amesteca.
Când pastele sunt doar timide de al dente, scurgeți-le și readuceți-le în oala caldă la foc moderat.
Adăugați sosul și gătiți scurt, astfel încât pastele să absoarbă o parte din sos, apoi transferați pastele într-un bol de servire încălzit și faceți duș cu pecorino.