Spaghetti al Limone cu pui Poșat

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Spaghetti al Limone cu pui Poșat. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 42G de proteine, 31g de grăsime, și un total de 806 calorii. Pentru $2.63 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de bulion de pui, smântână grea, sare și piper kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma coaja de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri de marmeladă de portocale cu glazură de coajă de portocală ca desert. 243 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este spectaculos. Încercați Spaghetti al Limone, Spaghete Al Limone (Cu Lămâie ), și Celebrul pui de lămâie al lui Rao (Pollo al Limone) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți bulionul de pui la foc mic la foc mediu într-o cratiță medie.
Adăugați piept de pui, 1 linguriță de sare și tulpini de busuioc în bulion. Reduceți căldura la minim și fierbeți ușor până când puiul este doar gătit (160 F), aproximativ 12 minute.
Transferați pe farfurie și când este suficient de rece pentru a fi manevrat, tăiați cu două furci în bucăți de mărimea mușcăturii.
În timp ce puiul gătește, aduceți 5 litri de apă pentru a fierbe la foc mare într-o oală mare.
Adăugați 1 lingură de sare și paste făinoase. Gatiti la foarte ferm al dente. Rezervați 2 căni de apă pentru paste și scurgeți pastele. Clătiți scurt sub apă rece pentru a opri gătitul pastelor.
În oala pentru paste, aduceți 1 cană de apă pentru paste, smântână și coajă pentru a fierbe la foc mediu. Gatiti 1 minut.
Bateți 1 1/4 linguriță sare, 1/4 linguriță piper negru și ulei. Întoarceți pastele în oală și aruncați cu parmezan, pui, suc de lămâie și busuioc la foc mic timp de aproximativ 1 minut pentru a se încălzi și pentru ca aromele să se absoarbă, adăugând mai multă apă pentru paste, după cum este necesar, pentru a slăbi. Condimentează după gust și servește imediat, stropind cu ulei de măsline suplimentar și parmezan suplimentar ras.